امام جمعه موقت اهل سنت چابهار :
دوستی و ولای پیامبر در وجود همه ومسلمانان شیعه سنی است
امام جمعه موقت اهل سنت چابهار گفت: دوستی پیامبر خاتم رحمه للعالمین محمد مصطفی (ص)در وجود همه مسلمانان اعم از شیعه وسنی است و حاضرند تاپای جان در راه این پیامبر عظیم الشان بایستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مولوی عبدالواحد بزرگزاده در حاشیه راهپیمایی در حمایت از پیامبر گرامی اسلام در گفت وگو با خبرنگار چهاربهاران، وحدت کلمه و اتحاد مسلمانان را تنها راه جلوگیری از چنین اقدامات شرماوری خواند واظهار داشت: از همه مسلمانان جهان می خواهیم برای جلوگیری از تکرار جنین اقدامات موهنی اتحاد و همبستگی خود را حفظ کنند ورسالت انسانی اسلامی خود را نشان دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار چهاربهاران,وی بیان کرد: اعلام برائت و انزجار از استکبار جهانی و کسانی که به ساحت پیامبر اسلام (ص) توهین کردند و اعلام بیعت مجدد با نبی مکرم اسلام و با نظام انقلاب اسلامی و آمادگی برای خدمت به نظام و مسلمین هستیم.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه