بندرلنگه میزبان سبک شوتوکان بین المللی کشور شد

بندرلنگه میزبان سبک شوتوکان بین المللی کشور شد
هیات کاراته شهرستان بندرلنگه بعنوان میزبان استاژ و سمینار سبک شوتوکان ISKF کشور انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از ورزش5؛ مهدی صابری دبیر سبک شوتوکان ISKF جمهوری اسلامی ایران در این خصوص گفت این استاژ و سمینار با حضور اعضای هیئت رئیسه، مسئولین کمیته ها و همچنین مسئولین سبک شوتوکان ISKF بانوان و آقایان سراسر کشور در اوایل اسفند ماه جاری در بندرلنگه برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , ورزش5,

رئیس هیات کاراته شهرستان بندرلنگه که اخیرا در جلسه هیئت رئیسه این سبک که در جوار بارگاه حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در مشهد مقدس شرکت کرده بود افزود: این سمینار برای اولین بار است که در استان هرمزگان برگزار می گردد و امیدواریم بتوانیم میزبان شایسته ای برای اساتید و بزرگان کاراته کشور باشیم.

,

صابری که نماینده این سبک در استان نیز است خبر حضور بانوان کاراته کای استان هرمزگان در دومین دوره مسابقات کاراته قهرمانی کشور که به میزبانی شهرستان نجف آباد در استان اصفهان در تاریخ های ۲۳و۲۴بهمن نود و سه برگزار می گردد تایید نموده و تاکید کردند که تیم قدرتمندی از استان هرمزگان را به این مسابقات اعزام خواهیم کرد.

,

وی در پایان از حمایت های استاد حاج حسن اسماعیلی صدر هیئت رئیسه، استاد علیرضا حیدری رئیس سبک شووتوکان ISKF ایران و تمامی اعضای هیئت رئیسه که با نظر مثبت خود با میزبانی شهرستان بندرلنگه موافقت کردند تشکر و قدردانی نمودند.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه