رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی خبرداد؛
برگزاری جشنواره علم تا عمل خراسانجنوبی در مصلای تهران
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل از تاریخ 3 لغایت 7 اسفند 93 با هدف تصویر کشیدن توان استان در اقتصاد دانش بنیان در محل مصلای تهران برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خاورستان، احمدی زاده رئیس بنیاد نخبگان استان و دبیر استانی جشنواره علم تا عمل اظهارکرد: کلیه شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناورانه، واحدهای تحقیقاتی R&D، نوآوران، مخترعان و صاحبان صنایع که در مرحله ای از تجاری سازی طرح خود بوده و تولید و فروش داشته اند، می توانند جهت شرکت در جشنواره و نمایشگاه ملی علم تاعمل حضور به هم رسانند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,وی اضافه کرد: پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل از تاریخ 3 لغایت 7 اسفند 93 با هدف تصویر کشیدن توان استان در اقتصاد دانش بنیان در محل مصلای تهران برگزار خواهد شد.
,دبیر استانی جشنواره علم تا عمل افزود: فرآیند ارزیابی شرکت های متقاضی در کمیته ارزیابی استان صورت گرفته و در نهایت 20 شرکت برتر استانی به معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور معرفی می شوند و سه طرح برگزیده مورد حمایت های ویژه معاونت قرار می گیرند و سایر طرح ها بسته به امتیاز مکتسبه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
,احمدی زاده یادآورشد: متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام تا دوشنبه مورخ 6 بهمن ماه به دبیرخانه استانی در محل بنیاد نخبگان استان و یا به وب سایت www.sk.bmn.ir مراجعه نمایند.
, www.sk.bmn.ir,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه