مدیر جهاد کشاورزی سرخس خبر داد؛

پایان کاشت گندم آبی در مزارع کشاورزی سرخس

پایان کاشت گندم آبی در مزارع کشاورزی سرخس
مدیر جهاد کشاورزی سرخس اظهار کرد: با پایان یافتن کاشت گندم در سرخس، 5 هزار و 700 هکتار از اراضی زراعی آبی شهرستان زیر کشت گندم آبی قرارگرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا عرفانی در گفتگو با نسیم سرخس، گفت: با پایان یافتن کاشت گندم در سرخس، ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی زراعی آبی شهرستان زیر کشت گندم آبی قرارگرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علیرضا عرفانی در گفتگو با , نسیم سرخس, نسیم سرخس, نسیم سرخس, ، گفت: با پایان یافتن کاشت گندم در سرخس، ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی زراعی آبی شهرستان زیر کشت گندم آبی قرارگرفت.,

وی خاطرنشان کرد: در همین رابطه ۴۵۶ هزار کیلوگرم بذور گواهی از ارقام با تیپ رشد پاییزه و بهاره و همچنین ۲ هزار و ۱۵۰ تن کودهای ازته و فسفاته در بین کشاورزان توزیع و توصیه های فنی توسط ۵ نفر ازکارشناسان گیاه پزشکی طرف قرارداد مدیریت و ۱۰ نفر از کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی در قالب تیم های فنی به گندم کاران آموزش داده شده است.

,

مدیر جهاد کشاورزی سرخس در پایان از کشاورزان درخواست کرد: با عملیاتی کردن توصیه های کارشناسان در مبارزه با علف های هرز و استفاده از کود شیمیایی اوره به صورت سرک که از نیازهای اساسی مزارع گندم بوده نهایت توجه، تلاش و استفاده را داشته باشند.

,

 

,

انتهای پیام/ص

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه