آغاز طرح ریشه کنی خانه به خانه فلج اطفال در ابوموسی
کارشناس مبارزه با بیماری شهرستان ابوموسی گفت: طرح ریشه کنی فلج اطفال در دو مرحله و به صورت خانه به خانه ویژه کودکان زیر 5 سال اجرا می گردد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نافذآنلاین خیرالله نصیری مسئول طرح ریشه کنی فلج اطفال شهرستان ابوموسی طی گفتگویی اختصاصی عنوان کرد: این طرح در استان های مرزی جنوبی از جمله استان هرمزگان در حال اجرا می باشد که طی دو مرحله قطره فلج اطفال به تمامی کودکان زیر 5 سال در جزایر ابوموسی و تنب بزرگ خورانده می شود .
به گفته نصیری مرحله اول این طرح از 4 بهمن ماه شروع شده و تا 7 بهمن ماه ادامه دارد و در نوبت دوم که از 3 اسفند ماه تا 6 اسفند ماه اجرا می گردد مامورین شبکه بهداشت و درمان به درب منازل و مبادی ورودی و خروجی جزیره حضور پیدا می کنند و با ثبت مشخصات نوزدان قطره فلج اطفال به آنان خورانده می شود.
ایشان در پایان از کلیه مردم شهرستان درخواست کرد که با مامورین شبکه بهداشت شهرستان که به درب منازل مراجعه می کنند همکاری لازم را نمایند و در صورت عدم حضور، به شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراجعه نمایند.
,
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه