لباس جوانان کانون تبلیغ شبکه های ماهواره ای
جوانان ما بی خبرازآنکه بفهمندبرروی لباس خود چه چیزی نوشته است ومبلغ چه چیزی هستند به راحتی درخیابان های شهرراه می روند وتبلیغات شبکه های ماهواره ای رامی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ”رودبارما”،باز شدن پای ماهواره به خانه های ایرانیان به سال های دور و درازی برنمی گردد؛ با این حال در مقایسه ی میزان استقبال مخاطبین از تلویزیون با سایر رسانه ها می توان دریافت که چرا دنیای غرب برای ترویج فرهنگ منحط و بی بند و بار خود بیش از هرچیز بر روی شبکه های ماهواره ای سرمایه گذاری می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبارما,عواملی همچون همگانی بودن و دسترسی آسان، ارسال سریع اطلاعات و تأثیر عمیق روانی برنامه های تلویزیونی موجب گردیده تا ماهواره به عنوان کاربردی ترین سلاح در جنگ نرم دنیای استکبار علیه ملیت ها و فرهنگ های بومی به کار گرفته شود؛ به طوری که این روزها می توان به روشنی آثار سلطه ی این شبکه ها را بر جامعه مشاهده نمود.
,از آنجا که گرایش به مدها و سبک های رایج در بین افراد بعد از مدتی بر فرهنگ و تفکر آنها اثر گذاشته و باعث دور شدن آن ها از ارزش ها و باورهای اصیل دینی می شود، مسئولان فرهنگی باید با آگاهی رسانی به افراد خصوصاً جوان ها، آنها را با این حرکت ضد فرهنگی که به عنوان پدیده مد در کشورمان شیوع پیدا کرده آشنا کنند و همچنین با ترویج و گسترش نمادها و سبک های ایرانی و اسلامی آن ها را به سمت و سوی فرهنگ اصیل خودشان رهنمون سازند.
,
ارسال دیدگاه