قطر به دنبال میزبانی المپیک

قطر به دنبال میزبانی المپیک
دبیر کل کمیته المپیک قطر روز دوشنبه اعلام کرد این کشور قصد دارد برای برگزاری رقابت های المپیک میزبان شود، اما هنوز مشخص نیست برای برگزاری کدام دوره نامزد خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانادبیر کل کمیته المپیک قطر  اعلام کرد این کشور قصد دارد برای برگزاری رقابت های المپیک میزبان شود، اما هنوز مشخص نیست برای برگزاری کدام دوره نامزد خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شیخ سعید بن عبدالرحمن آل ثانی رییس کمیته المپیک قطر گفت:«موضوع این نیست که بدانیم قطر نامزد برگزاری رقابت ها خواهد شد یا خیر، بلکه موضوع زمان آن است. ما هنوز تصمیم نگرفتیم برای برگزاری رقابت ها در سال 2024 نامزد خواهیم شد یا خیر.»
 با این حال وی درخواست میزبانی برای رقابت های المپیک را حتمی دانست. 
قطر که پس از کسب میزبانی رقابت های جام جهانی 2022 فوتبال، با چالش های زیادی از جمله اتهام فساد و گرما و شرایط کار در ساخت ورزشگاه ها مواجه شد، تلاش می کند میزبانی رقابت های بزرگ ورزشی دیگر را نیز کسب کند.
قطر باید در خصوص نامزدی برای میزبانی رقابت های المپیک 2024 پیش از ماده سپتامبر تصمیم گیری کند. کمیته بین المللی المپیک تا تاریخ 15 سپتامبر را برای ارائه درخواست میزبانی تعیین کرده است.
تا کنون شهرهای رم ایتالیا و بوستون آمریکا رسما برای میزبانی رقابت های الکپیک 2024 نامزد شده اند و شهرهای هامبورگ، پاریس ، برلین و شهری در آفریقای جنوبی نیز به نامزدی برای میزبانی این رقابت ها ابراز علاقه کرده اند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه