مدیر داخلی حوزه علمیه اهل سنت آق قلا :
پیامبر گرامی اسلامی یکی از خطوط قرمز ما مسلمانان است
آخوند یعقوب کم از مدیران حوزه علمیه اهل سنت شهرستان آق قلا: ما اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر اسلام(ص) را به شدت محکوم میکنیم زیرا این عمل یکی از خط قرمز های ما مسلمانان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، "آخوند یعقوب کم"، از مدیران حوزه علمیه اهل سنت شهرستان آق قلا در گفتگو با خبرنگار اسپی دژ ، ضمن محکومیت اهانت به پیامبر مکرم اسلام(ص) گفت : ما اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر اسلام(ص) را به شدت محکوم میکنیم زیرا این عمل یکی از خط قرمز های ما مسلمانان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "آخوند یعقوب کم"، از مدیران حوزه علمیه اهل سنت شهرستان آق قلا در گفتگو با خبرنگار اسپی دژ ، ضمن محکومیت اهانت به پیامبر مکرم اسلام(ص) گفت : ما اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر اسلام(ص) را به شدت محکوم میکنیم زیرا این عمل یکی از خط قرمز های ما مسلمانان است. , اسپی دژ,وی افزود : اگر ما در مقابل چنین اهانت هایی سکوت کنیم آنها به خودشان جرات می دهند تا باز هم این اعمال زشت و تفرقه انگیز را تکرار کنند.
آخوند کم تاکید کرد : ما مسلمانان می بایست با اتحاد و همدلی و وحدت در مقابل چنین یاوه گویانی ایستادگی کنیم و از پیامبرمان دفاع کنیم و این وظیفه تک تک مسلمانان است.
انتهای پیام/پ
وی افزود : اگر ما در مقابل چنین اهانت هایی سکوت کنیم آنها به خودشان جرات می دهند تا باز هم این اعمال زشت و تفرقه انگیز را تکرار کنند.
, وی افزود : اگر ما در مقابل چنین اهانت هایی سکوت کنیم آنها به خودشان جرات می دهند تا باز هم این اعمال زشت و تفرقه انگیز را تکرار کنند.,آخوند کم تاکید کرد : ما مسلمانان می بایست با اتحاد و همدلی و وحدت در مقابل چنین یاوه گویانی ایستادگی کنیم و از پیامبرمان دفاع کنیم و این وظیفه تک تک مسلمانان است.
, آخوند کم تاکید کرد : ما مسلمانان می بایست با اتحاد و همدلی و وحدت در مقابل چنین یاوه گویانی ایستادگی کنیم و از پیامبرمان دفاع کنیم و این وظیفه تک تک مسلمانان است.,انتهای پیام/پ
, انتهای پیام/پ,]
ارسال دیدگاه