عکاس اهری به جشنواره سراسری عکس نگاه راه یافت

عکاس اهری به جشنواره سراسری عکس نگاه راه یافت
دبیرخانه نخستین جشنواره سراسری عکس نگاه از برگزاری نشست ارزیابی و داوری فایل های ارسالی شرکت کنندگان به این جشنواره خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اهروصال، تعداد ۱۰۰ قطعه عکس از ۷۴ عکاس ایرانی به مرحله نمایشگاه این جشنواره راه یافت که این تعداد فایل عکس منتخب ۴۲۸۵ قطعه فایل عکس رسیده از ۵۰۵ شرکت کننده بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, اهروصال,

در میان راه یافتگان به بخش نمایشگاهی، آثاری از پرویز گلی زاده هنرمند برجسته اهری نیز دیده می شود.

,


عکس نگاه با موضوع زندگی کودکان و با شعار کودک، نشاط و زندگی توسط شهرداری منطقه یک مشهد برگزار می شود.

,
,


نمایشگاه آثار راه یافته از روز شنبه ۱۱ بهمن ماه جاری در نگارخانه گلستان علی(ع) به نشانی: مشهد، حد فاصل میدان تقی آباد و چهارراه راه دکترا گشایش یافته و علاقه مندان می توانند همه روزه تا پایان روز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ از این نمایشگاه دیدن کنند. همچنین مراسم اختتامیه این جشنواره عصر روز شنبه ۱۸ بهمن ماه برگزار می شود.

,
,

 

,

لازم به ذکر است؛ پرویز گلی زاده ازاعضای هیئت مدیره انجمن هنر عکاسی اهر، عکاس خبرگزاری فارس و دو هفته نامه گویا می باشد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه