رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت زابل:

افتتاح واحد تولیدی آجرسفال ماشینی در محمد آباد به مناسبت دهه فجر

افتتاح واحد تولیدی آجرسفال ماشینی در محمد آباد به مناسبت دهه فجر
رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت زابل گفت: ما برنامه ای که داریم طرح واحد تولیدی آجرسفال ماشینی در محمدآباد بولایی است که پنجشنبه 9 دیماه افتتاح می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسین سرگزی رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ضمن تبریک ایام دهه فجر به تمام مردم انقلابی ایران گفت: دهه فجر از درخشنده‌ترین ایام سال است و این درخشش به طوری بود که ظلمت و تاریکی چند ساله را از بین برد. 

وی افزود: دهه فجر یادآور بزرگی ملت ایران است که در سال ۵۷ به رهبری امام خمینی(ره) حکومت جور و ظلم را در ایران سرنگون کردند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت زابل اظهار داشت: آشنا کردن و درک کردن نسل جوان از آن ایام یکی از اهداف گرامیداشت دهه فجر است که باید به خوبی آن را اجرا کرد.

وی از برنامه های اداره صنعت و معدن و تجارت گفت: ما برنامه ای که داریم طرح واحد تولیدی آجرسفال ماشینی در محمدآباد بولایی است که پنجشنبه 9 دیماه افتتاح می شود.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه