سرمربی سپاهان جانشین احتمالی کی روش
فرکی اول سپاهان را قهرمان کند بعد راهی تیم ملی شود
در شرایطی که داستان قطع همکاری احتمالی فدراسیون فوتبال با کارلوس کی روش و پرداخت غرامت به او در بورس اخبار رسانه ها قرار گرفته حسین فرکی سرمربی سپاهان در مصاحبه هایش سعی دارد تا با زبان بی زبانی این مسئله را به علی کفاشیان گوشزد کند که خودش برای پذیرفتن هدایت تیم ملی آنچنان هم بی تمایل نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، هنوز ۴۸ ساعت از استعفای ناگهانی زلاتکو کرانچار نگذشته بود که مدیرعامل سپاهان حسین فرکی را پای میز مذاکره نشاند و بلافاصله تکلیف کادر فنی سپاهان را مشخص کرد تا حسین فرکی به عنوان سرمربی جدید سپاهان در لیگ چهاردهم بر روی نیمکت بنشیند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,به هر صورت فرکی بعد از اینکه موفق شد با فولاد خوزستان به عنوان قهرمانی لیگ سیزدهم دست پیدا کند و البته در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اسیا هم توفیقی پیدا نکرد تصمیم گرفت تا برای انجام عمل جراحی بر روی زانویش از فولاد جدا شود و حتی اصرار خوزستانی ها هم باعث نشد تا فرکی تصمیمی مبنی بر ماندن در فولاد بگیرد.
,اما این جدایی از لیگ برتر بیشتر از چند ماه طول نکشید و حسین فرکی این بار به عنوان سرمربی سپاهان به لیگ برگشت و امروز به عنوان نفر اول کادر فنی این تیم فقط و فقط با کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر می تواند هواداران سپاهان را راضی کند. به هر حال سپاهان امسال در لیگ قهرمانان اسیا حضور ندارد و از طرف دیگر شکست تلخ در برابر گل گهر سیرجان هم باعث دوری این تیم از عنوان قهرمانی در جام حذفی شد تا فقط و فقط یک جام در مسیر پیش روی سپاهان باقی مانده باشد.
,اما حسین فرکی به عنوان یکی از مربیان مکتب پاس بزرگ در حالی به فوتبال ایران معرفی شد که سالها به عنوان دستیار در کنار مربی سرشناس و محبوبی مثل برانکو ایوانکوویچ کروات حضور داشت و حتی برای مقاطعی به عنوان سرمربی تیم ملی امید هم مشغول به کار شد و طبیعی است که در طی این سالها همیشه نامش به عنوان یکی از مربیان نزدیک به نیمکت تیم ملی مطرح شود.
, ,
,
, حتی در اواسط لیگ امسال و در شرایطی که تیم ملی امید وضعیت آنچنان مناسبی نداشت نام فرکی در کنار یحیی گل محمدی و زلاتکو کرانچار به عنوان گزینه های اصلی فدراسیون برای پذیرفتن هدایت تیم ملی امید مطرح شد که البته سرمربی سپاهان در آن روزها جواب روشنی به این پیشنهادات نداد و مشخص بود که حسین فرکی تفکرات بزرگتری را در سر می پروراند که همان نشستن بر روی نیمکت تیم ملی بزرگسالان است.
,به هر حال سابقه حسین فرکی در فوتبال ملی ما آنقدر زیاد هست که این انتظار را داشته باشد تا به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شود و در روزهایی که وضعیت ادامه کار کارلوس کی روش در فوتبال ایران مشخص نیست فرکی بدش نمی اید تا بعد از چند سال دوری دوباره بر روی نیمکت تیم ملی بنشیند.
,در شرایطی که داستان قطع همکاری احتمالی فدراسیون فوتبال با کارلوس کی روش و پرداخت غرامت به او در بورس اخبار رسانه ها قرار گرفته حسین فرکی در مصاحبه هایش سعی دارد تا با زبان بی زبانی این مسئله را به علی کفاشیان گوشزد کند که خودش برای پذیرفتن هدایت تیم ملی آنچنان هم بی تمایل نیست.
,البته با توجه به شرایط فعلی در فوتبال ایران بعید به نظر می رسد که اتفاقات به سرعت رقم بخورد ولی حسین فرکی نباید فراموش کند که او قبل از پذیرفتن هدایت تیم ملی وظیفه مهمتری بر دوش دارد که آن هم کسب عنوان قهرمانی با سپاهان و بازگشت دوباره به لیگ قهرمانان اسیا است.
,این صحبتها که جنبه قطعیت هم ندارد در شرایط فعلی هم تمرکز سرمربی سپاهان را بر هم می زند و هم سپاهانی ها را نسبت به اینده بدبین می کند. به هر حال خلیلیان با اعتماد به حسین فرکی و تجربه او هدایت تیمش را بر عهده مربی سابق تیم ملی قرار داده و بهتر است فرکی اول وظیفه باشگاهی خودش را به نحو احسن انجام دهد و بعد به فکر آرزوهای بزرگترش باشد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه