حماسه ای به نام چادر
انقلاب اسلامی ایران اگرچه در پس رنج دوران های بسیار به دست آمد و هیچگاه از خاطرات ایرانیان محو نخواهد شد اما مسلما چادر مادرانی که مردان این سرزمین را در دامن پاک خود پروریدند اولین حماسه سازان تاریخ ایران هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنان قم ، چادر نماد ایستادگی و آزادمردی زنانی است که پا به پای مردان درتمام مراحل انقلاب اسلامی ایران شعاردادندو اسیر شدندو آزادگی را به جان خریدندو گاهی جام شهادت را سر کشیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان قم,این درحالی است که زنان بسیار زیادی هستند که با تمام وجود پاره های تن خودرا که در دامان سبز و پاک خود به ثمر رسانده بودند به میدان های نبرد روانه کردند تا مهری بر دفتر یادگارهای صمیمی انقلابی مردمی کوفته باشند و بیش از پیش نقش زنان مرد را زنده نگه دارند.
,
چادر تا ابد دامان پاک زنانی است که مردانه پا به میدان شعار و تظاهرات و انقلاب نهادند تا بار دیگر نام زن ایرانی و مسلمان را زنده نگه دارند تا تاریخ بداند چادر زنان حتی میان در و دیوار نیز به سر آنان سنگینی نکرد و سایه سر آنان بود.
,انقلاب اسلامی ایران مملو از زنانی است که پوشش زیبنده چادر را برای حمایت از انقلاب خود انتخاب کردند و زیبا سرودند شعر آزادگی و هستی را چراکه اسوه عطوفت و صبر چگونه می تواند خشونت مبارزات را تاب آورد مگر با وجود عشقی به نام وطن و تا پای جان بر این خواسته شیرین تکیه کند.
,آغوش باز مادران سختی کشیده زمانی رنگ می گیرد که لابه لای کوچه های عبور و فرار، پناه مردان راه خدا می شود و گام محکمی درراه تصمیم جدی مردان برای انقلابی تمام عیار بوده است.
,بوی کودکی های جنگ زده مان مملو از خاطرات چادر مادرانی است که راه را برای ساختن کشوری امن و آرام همواره کردند و قصه آرامش را دروجود مطالبه گر ما زمزمه می نمودند.
,قشنگ ترین اشعار دنیا در وصف سیاهی چادرت لنگ است تا بدانی درخشش رنگ سیاه آن چشمان ماست تا گیرو دار دنیای سیاست کورمان نکند و یادمان باشدروزگاری شعارهایمان مشتی در دهان خیل نامردان وطن فروش بود و این راه و رسم تمام زندگی ما خواهد بود.
,به چادرت قسم که زندگی شرافت مندانه و زهرا گونه ات را چشم دوانده ام وروزگار را فدای آرامشت می نمایم چراکه رنگ سیاه چادرت چراغ راه روشن ماست.
,مادران و زنان این سرزمین سهم شایانی در عبور بحران های سیاسی این مرزوبوم داشته و همواره صادقانه رخت سیاه خودرا فخر می فروشند بر نامردان بی چراغ هیاهوی سیاست زدگی و بی عدالتی های خاموش زمانه...
,این درحالی است که زنان عنان از کف نداده اند و همان چادر خاکی روزهای جنگ و انقلاب را زنده نگه داشته اند تا غیرت و مردانگی مردان این سرزمین را برای همیشه حفظ کرده و خاک پاک آنرا از تجاوز هر دشمنی حفظ کنند.
,دشمن باید بداند روزهای انقلاب اسلامی مملو از دسته های سیاه پوش زنانی است که چادر را برای مقابله با مکر و حیله های دشمن انتخاب کرده اند و هم اکنون نیز این زنان به هنگام نیاز صف آغازین مبارزات خواهند بود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه