کارگاه پیشگیری از اعتیاد در سرعین برگزار شد
کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سوء مصرف مواد مخدر با حضور مسئولین ومردم در سالن صدف شهر سرعین برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از چشمه لر در این همایش فرماندار شهرستان سرعین ضمن قدر دانی از برگزاری چنین همایشهایی بر اهمیت فرهنگ سازی و کار فرهنگی بر روی خانواده ها توسط آموزش و پرورش اشاره کرد و آموزش و پرورش را در سنگر مقدم پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سوء مصرف مواد مخدر دانست .
عاطف ناصری بیان افزود : نقش اساسی آموزش و پرورش در تربیت و ارتقای فرهنگ در بین خانواده ها بسیار با اهمیت و بی بدیل است و با توجه به اینکه موتور محرک هر جامعه جوانان هستند خانواده ها باید با همکاری و هم راستا با آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سوء مصرف مواد مخدر تلاش کنند .
,
در ادامه فخیمی رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر استان طی سخنانی خانواده را کانون مولد انسانهای پاک و نسل های آینده دانسته و خاطر نشان کرد : اعتیاد و مواد مخدر خانواده ها را برای آلوده کردن نشانه رفته و باید با تلاش مستمر و آگاه سازی جوانان و خانواده ها مراقبت ویژه داشته باشیم .
فخیمی با اشاره به آیات قرآن کریم و سفارشات ائمه اطهار علیهم السلام گفت : رهنمود های دین اسلام بهترین و عالی ترین رهنما برای پیشگیری خانواده ها از تمام منکرات و رعایت پیشگیری در تمام معضلات اجتماعی است .
وی جایگاه معلمی را برترین جایگاه در بین اقشار مردم دانسته و با اشاره به حدیث " المداد العلما افضل من الدم اشهداء " کار معلمان را در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سوء مصرف مواد مخدر بسیار افضل و برتر دانست .
,
, ,
,
,
, , انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه