دادستان رودان خبر داد:
یک مجرم فراری در رودان دستگیر شد
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب رودان از دستگیری یک مجرم فراری و محکومیت وی با جرائم متعدد به بیش از ۱۷ سال حبس خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رضا مختاری دادستان دادسرای عمومی و انقلاب رودان در گفتگوی اختصاصی با رودان نیوز، در این باره، گفت: فردی با هویت « ا.ش» که مدت زیادی تحت تعقیب دادسرای عمومی و انقلاب رودان بود با تلاش ماموران انتظامی رودان دستگیر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز, رودان نیوز,وی افزود: نامبرده همچنین دارای شکات متعددی بوده و سوابق مختلف کیفری را در پرونده دارد که پس از دستگیری وی و تکمیل تحقیقات با صدور کیفر خواست پرونده متهم مذکور به دادگاه ارسال و حکم قضایی صادر شد.
,دادستان دادسرای عمومی و انقلاب رودان، با اشاره به اتهامات این فرد، تصریح کرد: این فرد به اتهام مشارکت در آدم ربایی، مشارکت در توقیف غیرقانونی، مشارکت در سرقت، ارتکاب به شروع به سرقت و ایراد جرح عمدی با چاقو در مجموع به ۱۷ سال و ۳ ماه حبس محکوم شد.
,مختاری، سیاست اصلی و مستمر قوه قضائیه را برخورد قاطع و بازدارنده با اشرار و کسانی که مخل نظم و امنیت عمومی هستند، عنوان کرد و گفت: دادسرای عمومی و انقلاب رودان در این باره کوتاهی نخواهد کرد و با افرادی که تلاش دارند امنیت عمومی شهروندان را به خطر بیندازند برخورد قانونی و قاطعانه خواهد شد.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه