نماینده مردم ملایر ؛
حق و حقوق ایران باید به رسمیت شناخته شود
شعار مرگ بر آمریکا تا زمانی که حق و حقوق ایران به رسمیت شناخته نشود ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نافع، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: شعار مرگ بر آمریکا ریشه در ظلم ستم کشور آمریکا به ملتهای مسلمان و ملتهایی که دارای معیارها و اخلاقهای اسلامی هستند دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نافع،,علی نعمت چهاردولی ادامه داد: دشمنی آمریکا با ایران ثابت شده است و همواره بر این اعتقاد بودند که که از خط قرمزهای این نظام عبور کنند و برای این هدف دست به هر کاری می زنند کشتار زنان و کودکان در حادثه هواپیمای ایرباس، 8 سال جنگ تحمیلی، تحریم های اخیر ایران وکشتار ملتهای مسلمان و دیگر جنایتهای آمریکای ستمکار گواهی بر این ادعاست.
,وی اضافه کرد: تا زمانی که آمریکا حق وحقوق ایران را به رسمیت نشناسد و به آنها احترام نگذارد و آرمانهای ایران اسلامی را نپذیرد شعار مرگ بر آمریکا ادامه خواهد داشت.
,وی با اشاره به اینکه ملت ایران ملت صلحطلبی هستند خاطرنشان کرد: ملت ایران اهل تعامل هستند و اگر این حقوق شناخته نشود مردم ایران دست از این شعار برنمیدارند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه