رئیس تبلیغات اسلامی روانسر:

ابهت پوشالی دمکراسی غرب بر همه نمایان است

ابهت پوشالی دمکراسی غرب بر همه نمایان است
رئیس تبلیغات اسلامی روانسر با اشاره به توهین مجله شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) گفت: ابهت پوشالی دمکراسی غرب بر همه نمایان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراب روانسر، حجت‌الاسلام رهبر محمدی رییس تبلیغات اسلامی روانسر در پی محکومیت نشریه شارلی ابدو بیان داشت:  دشمنان قسم خورده اسلام و جنبش‌های اسلامی در برهه‌های مختلف زمانی، برای ضربه زدن به اسلام و دستاوردهای اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند.
 وی ضمن محکوم کردن این اقدام وقیحانه و بی‌شرمانه مجله شارلی ابدو خاطرنشان کرد: بر هیچ یک از ما پوشیده نیست که اسلام هراسی و به طبع آن اسلام ستیزی و ریشه کن کردن اسلام ناب محمدی (ص) سرمنشاء و دستور کار اصلی نظام سلطه  است.
 محمدی ضمن محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد (ص) در مجله فکاهی شارلی ابدو تصریح کرد: بر خود واجب می‌دانیم از این اقدام که با عنوان آزادی بیان و مطبوعات علیه مقدسات دین مبین اسلام انجام داده‌اند ابراز انزجار کنیم و صدای اعتراض خود را  به گوش سردمداران زور و سلطه و دنیای کفر برسانیم و اعلام داریم آنچه در این مجله روی داده توهین به مقدسات یک و نیم میلیارد مسلمان جهان است و از مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی در نظام حقوقی بین الملل، توهین کنندگان به پیامبر اعظم (ص) را مورد تعقیب قضایی قرار داده تا درس عبرتی برای دیگران باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر,
,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه