سردار قاآنی:
پشت پرده مذاکره آمریکا با ایران افزایش امنیت اسرائیل است
جانشین فرمانده سپاه قدس تصریح کرد: آمریکا با اعلام مذاکره با ایران هدفی جز تامین و افزایش امنیت رژیم غاصب صهیونیست ندارد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی صبح امروز (چهارشنبه) در چهارمین کنگره شهدای مخابرات که در مرکز فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مخابرات را جزء اولین کسانی دانست که در تمامی مناطق عملیاتی حضور داشتند و به شهادت رسیدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،,وی ویژگی بارز شهدای بی سیم چی را همراهی مداوم با فرماندهان ذکر کرد و افزود: در اوج سختی ها این شهدای بی سیم چی بودند که نه تنها یار همیشگی فرمانده بلکه تخلیه کننده استرس و فکر فرمانده بوده اند.
,جانشین فرمانده سپاه قدس گفت: بی سیم چی ها از آخرین بازماندگان و کسانی بودند که تا انتهای مسیر خط شکنی حضور داشته اند و به سادگی نیز اسیر نمی شدند و کسانی بودند که با چنگ دندان از اطلاعات حفاظت می کردند.
,وی تبدیل کردن ایران به کانون جنگ را از خواسته های دشمنان دانست و افزود: دشمنان قسم خورده ایران بعد از انقلاب سعی در تضعیف و ایجاد نا امنی در ایران را داشتند که وجود شهدای گرانقدر نه تنها نقشه آنها را بر ملا ساخت بلکه حاوی امنیت برای ایران اسلامی شد.
,قاآنی هدف از مذاکره توسط آمریکا را تامین امنیت اسرائیل ذکر کرد و بیان داشت: آمریکائیان همواره دم از مذاکره می زنند ولی بعد از گذشت چند ساعت و با یک تماس با اسرائیل به آنها می گویند ما با شما هستیم، که هدف این تناقص گویی افزایش ضریب امنیت رژیم غاصب اسرائیل است.
,وی به جنگ 33 روزه و 22 روزه لبنان و اسرائیل اشاره کرد و خاطر نشان کرد: شما در این جنگ ها مشاهده کردید از درون نوار غزه موشک هایی به سمت اسرائیل شلیک شد که این هم مدیون خون پاک شهدا است زیرا آنان رسم دفاع شرافتمندانه زیر پرچم اسلام و ولایت فقیه را نشان دادند.
,جانشین فرمانده سپاه قدس گفت: دیگر گذشت آن زمان که آمریکا برای ما تعیین تکلیف کند و برایمان چاره اندیش باشد و الحمدالله ما ملتی داریم که همیشه و در همه حال پای کار ایستاده اند.
,وی به حادثه 11 سپتامبر و حملات تروریستی در سوریه اشاره کرد و افزود: تمام این اتفاقات در سایه القاعده ای اتفاق می افتد که مسئولشان کسانی جزء همین افراد شیک پوش و آمریکا نیستند.
,سردار قاآنی حل مشکل سوریه را غیر نظامی دانست و بیان داشت: با آغاز این مناقشه در 3 سال گذشته، ایران همواره گفته است که راه حل نظامی در سوریه جواب نمی دهد و این یک موضوع داخلی است که باید توسط خود ملت سوریه حل و فصل شود.
,وی در انتها خاطر نشان کرد: اگر دشمن در 2 نقطه به ما فشار آورد ما می توانیم در 10 نقطه به او فشار آوریم و با اقتدار او را به عقب برانیم که این یک نرمش قهرمانانه است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه