مجلس ترحیم پنج معلم جان باخته تصادف جاده اهر ـ تبریز برگزار شد
امروز عصر مجلس ترحیم پنج معلم جان باخته در تصادف روز پنج شنبه نهم بهمن ماه در جاده اهر ـ تبریز با حضور هزاران نفر از شهروندان اهر در مسجد شیخ عماد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اهروصال، از ساعت سه تا پنج عصر امروز جمعه حدود ۲۰ هزار شهروند اهری در مسجد شیخ عماد اهر حضور یافته و نام و یاد پنج معلم جان باخته اهری را گرامی داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, اهروصال،,همچنین طیف وسیعی از مسئولان استانی بخصوص روسای آموزش و پرورش مناطق و نواحی استان و مسئولان شهرستان اهر در این مجلس شرکت کردند.
,
حجت الاسلام حسن عباس زاده اهری سخنران این مجلس طی سخنانی با انتقاد شدید از عدم تأمین اعتبار لازم برای احداث بزرگراه اهر ـ تبریز و با ابراز گلایه از مسئولان امر گفت: مسئولان به شرارت و خسارت این جاده پایان بدهند.
حجت الاسلام عباس زاده تصریح کرد: امروز این حضور گسترده و ترافیک جاده های منتهی به اهر نشان می داد که در اهر چه اتفاقی افتاده است.
وی با بیان اینکه مرگ این پنج معلم اهری مظلومانه و شهادت گونه بوده است؛ گفت: من به نیابت از شهروندان و خانواده این معلمان حق گلایه دارم. واقعا خسارت انسانی در سطح بالایی است، نمی دانم چه کسی را باید مورد خطاب قرار دهم، به چه کسی باید عرض کنم که؛ به داد انسان ها برسید.
عباس زاده تصریح کرد: واقعا در شأن اهر با آن پیشینه درخشان نیست که امروز چنین رویداد اسفناکی داشته باشد.
وی تصادف روز نهم بهمن ماه در جاده اهر ـ تبریز را ضایعه ای بزرگ و اسفناک خواند و گفت: مگر خواسته مردم چیست؟ مردم راه می خواهند. حتی حشرات هم حق دارند راه درست و حسابی داشته باشند.
وی در ادامه یاد و نام معلمان جان باخته را گرامی داشت و با اشاره به جایگاه رفیع معلم و اهمیت علم و دانش گفت: امروز زنجیر طلایی آموزش و پرورش منطقه پاره شده و پنج حلقه زرین آن بر زمین ریخته است.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه