بعد از دو سال و هشت ماه
گزارش عملکرد نماینده نقده-اشنویه در مجلس امروز منتشر می شود
عدم موفقیت نماینده در ارائه گزارش عملکرد خود در اشنویه بسیاری را بر این باور رسانده که عبدالکریم حرف زیادی برای گفتن به نقده ای ها نخواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سولدوز خبر، بعد از زده شدن کلید انتخابات، امروز اولین باریست که عبدالکریم حسین زاده نماینده مردم نقده و اشنویه میخواهد گزارشی از دو سال و 8 ماه عملکرد خود را در شهرستان نقده ارائه دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,مهر ماه امسال بود که اشنویه ای ها در مجلسی پر حاشیه گزارش عملکرد حسین زاده را دریافت کردند بدون اطلاع رسانی قوی و برای قشر خاص و هواداران بانفوذ که به اذعان رسانه های این شهر 80درصد وقت این نشست به خاطره گویی، تعریف حکایت و سر دادن شعار از سوی نماینده گذشته است.
,عدم موفقیت نماینده در ارائه گزارش عملکرد خود در اشنویه بسیاری را بر این باور رسانده که عبدالکریم حرف زیادی برای گفتن به نقده ای ها نخواهد داشت.
,تهیه گزارش میدانی خبرنگار سولدوز خبر از سطح شهر نشان داد که اکثر مردم جز قشر خاص از برگزاری این جلسه بی اطلاعند.
,علی یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور که حقوق میخواند با انتقاد از این عدم اطلاع رسانی به خبرنگار سولدوز خبر گفت: اگر قرار است این گزارش به ما ارائه شود چرا من و هیچ یک از دوستانم از آن اطلاع نداریم.
,سلیم یکی از ورزشکاران شهر نیز با حمایت از حسین زاده گفت: حسین زاده کارهای مثبتی برای ورزش شهر انجام داده که قابل تقدیر است.
,رسول کارمند یکی از ادارات نیز با تبلیغاتی دانستن این گزارش گفت: امروز به این جلسه میروم تا ببینم نماینده ای که نزدیک به 3 سال پیش به مجلس فرستاده ام چه میگوید هر چند به مردم اشنویه چیز خاصی نگفته پس فکر نمی کنم حرف خاصی برای گفتن به ما داشته باشد.
,بسیاری از مردم نقده در این گزارش میدانی گفتند انتظار دارند تا عبدالکریم در مورد پیگیری جدی منطقه آزاد تجاری، پیگیری اتمام پروژه راه آهن، برگزاری نشست با اقشار مختلف مردم، عدم مداخله در عزل و نصب های اداری، ارتقاء گردشگری منطقه با توجه به وجود آثار باستانی منحصر بفرد، توجه و ارزشگذاری بیشتر نسبت به جانبازان دفاع مقدس و حوادث خونین مقابله با ضد انقلاب سخن بگوید.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه