رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان زرندیه:
باید با تمام توان بدنبال تحقق آرمان های بلند امام راحل باشیم
باید با تمام توان بدنبال تحقق آرمان های بلند امام راحل باشیم و یکی از مهمترین وظایف ما در این راستا برگزاری هرچه باشکوه تر سالگرد پیروزی انقلاب است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرخبر، غلامرضا حافظ کمال رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار زرخبر با بیان برنامه های این نهاد در دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی ثمره خون شهدای ایران اسلامی است و پاسداشت آن بر عهده آحاد مردم جامعه است.
وی گفت: باید با تمام توان بدنبال تحقق آرمان های بلند امام راحل باشیم و یکی از مهمترین وظایف ما در این راستا برگزاری هرچه باشکوه تر سالگرد پیروزی انقلاب است.
حافظ کمال ادامه داد: فلسفه وجودی کمیته همیاری دهه فجر را تبیین نقش موثر محرومین و تشکل های مردمی در دفاع از آرمان ها و ارزش های انقلاب دانست و بر حضور پر رنگ مسئولین در برنامه های دهه فجر تاکید کرد.
وی افزود: ما باید با حفظ روحیه جهادی با برگزاری جشن ها و برنامه های دهه فجر با محوریت مردم پیام انقلاب را به نسل جوان انتقال دهیم و از ایجاد فاصله بین نسل ها پرهیز کنیم.
حافظ کمال در پایان با دعوت مردم برای حضور پر رنگ در برنامه های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی،ابراز امیدواری کرد مردم همچون سال های قبل مشت محکمی بر دهان آمریکا و هم پیمانانش بزنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه