آغاز هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی از 27 بهمن در کرمانشاه
هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی 27 بهمن ماه در کرمانشاه آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از کلاس خبر، در هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی در مجموع 59 قصهگوی ایرانی شامل 31 قصهگوی اصلی، 1 برگزیده بخش فراگیر، 19 برگزیده قصهگویان کتابخانهای و 8 برگزیده جشنواره قصهگویی رضوی با رای گروه های داوری برای شرکت در مرحلهی پایانی جشنواره معرفی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, کلاس خبر,
در این جشنواره علاوه بر رونمایی ازکتاب « سیمرغ قصه های ایران» که طی چند سال گردآوری و تدوین شده و حاوی قصه های محلی از سراسر کشور است، 6 کارگاه آموزشی برای مربیان قصه گویی کانون، دانشجویان و مربیان مهد کودک برگزار می شود.
,
از جمله دیگر برنامه های هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی اجرای سرود بوکه باوانه که روایت گر قصه ی آب در سرزمین دیر سال کرمانشاه، سخنرانی دکتر کزازی در خصوص قصه و قصه گویی در ایران و کرمانشاه، بازدید از آثار تاریخی استان و اعزام قصه گویان خارجی به شهرستان های استان برای قصه گویی است.
,
یاد آور می شود این جشنواره بخشی از برنامههای کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است که به مدت 5 روز و از 27 تا 30بهمن با حضور برترین قصهگویان ایرانی و خارجی در شهر کرمانشاه اجرا می شود.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه