نماینده مردم بیرجند در مجلس :

شعار زیبای “مرگ برک آمریکا” هیچگاه حذف نخواهد شدنمی شود

شعار زیبای “مرگ برک آمریکا” هیچگاه حذف نخواهد شدنمی شود
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی 13 آبان را ، عدم غفلت از آمریکا نسبت به خدعه ها و نیرنگ ها دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجه الاسلام و المسلمین سید محمد باقر عبادی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، ۱۳ آبان را فریاد انزجار تمام جنایت آمریکا در کل تاریخ علیه ملت ایران دانست و گفت:مبادا ملت ما غفلت کنند از ظلم و ستمی که آمریکای جنایت کار بر سر کشور عزیزمان روا داشته و خدایی نکرده در دام سیاست بازیها ، حقه ها و نیرنگ های آمریکا گرفتار شود.
وی ادامه داد: آمریکا هرچقدر نسبت به ایران رابطه خسمانه، زورگویانه ، تجاوزکارانه و عناد با مسلمین داشته باشد، طبیعتا این شعار زیبای “مرگ برک آمریکا” هیچگاه حذف نخواهد شد.
نماینده مردم بیرجند با بیان اینکه هیچگاه نباید فراموش کنیم آمریکا آمریکاست خاطرنشان کرد: این بلایی که بر سر مصر و کشورهای دیگر درآمده،  نشان دهنده آن است که هنوز آمریکا آمریکاست و آنها هرگز وفا ندارند و با مسائل دیپلماسی ، دست از خدعه و نیرنگشان بر نمی دارند و هیچ سیاست مداری این تصور را نباید بکند و نمی کند.
سید محمد باقر عبادی در پایان با اشاره به اینکه درهیچ کشوری سیاست خارجی به نظرسنجی گذاشته نمی شود گفت: سیاست های خارجی فرمول خاص خودش را دارد و این سیاست ها توسط مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی با تجربه،  تنظیم می شود و هیچ کشوری در جهان برای  برنامه ریزی سیاست های خارجی به نظرسنجی  مراجعه نمی کنند.

, پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه