سردار باقرزاده در بازدید از محمودآباد نمونه خبر داد؛
محمودآباد نمونه در ایام فاطمیه میزبان ۲ شهید گمنام خواهد بود
روز گذشته سردار باقر زاده از ۴ نقطه پیشنهادی مسئولین شهر محمودآباد نمونه برای تدفین شهدای گمنام دیدن کرد و در آخر بهترین فضا و مناسب ترین نقطه را جهت تدفین و ساخت المان شهدای گمنام محمودآباد نمونه برگزیدند و مقرر شد تا پایان سال جاری این شهر میزبان پیکر ۲ شهید گمنام باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مجله خبری تحلیلی شهر مینو: سردار سیدمحمد باقرزاده فرمانده کمیته مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ، در حاشیه سفر یکروزه به استان قزوین و در جریان بازدید از شهر محمودآباد نمونه گفت: شهر محمودآباد نمونه در ایام فاطمیه امسال میزبان ۲ شهید گمنام خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مجله خبری تحلیلی شهر مینو,باقر زاده گفت: با توجه به مرکزیت محمودآباد در بین شهرها و روستاهای مجاور و همچنین جمعیت ۲۸هزار نفری و تقدیم ۲۶ شهید به انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس ، لازم است برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آلام دردهای خانواده معزز این شهیدان پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در این شهر دفن شود.
, ,
,
, باقر زاده افزود: تدفین شهدا در شهر و یا دانشگاهها نقطه آغاز راه است و این ما هستیم که باید از این ظرفیت عظیم بهره برداری کنیم و در راستای ترویج ایثار و جهاد و شهادت و ارزشهای نتعالی انقلاب برنامه ریزی کنیم و از وجود ذی جود شهدای گمنام در شهرها استفاده کنیم چون این شهدا پاک بودند و دلهای پاک و فطرت های پاک را مجذوب خود ساخته اند.
,فرمانده کمیته مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح افزود: برگزاری شب خاطره رزمندگان اسلام ، شب شعر انقلاب اسلامی ، یادواره شهدا ، مسابقات فرهنگی ، مراسمات واکاوی عملیاتهای دفاع مقدس و تجلیل از رزمندگان از جمله برنامه های پرمخاطب و تاثیرگذار در حوزه شهید و شهادت است که با ورود شهدای گمنام به شهر محمودآباد نمونه می توان از ظرفیت ایجاد شده برای اجرای آنها بهره جست.
,شایان ذکر است روز گذشته سردار باقر زاده از ۴ نقطه پیشنهادی مسئولین شهر محمودآباد نمونه برای تدفین شهدای گمنام دیدن کرد و در آخر بهترین فضا و مناسب ترین نقطه را جهت تدفین و ساخت المان شهدای گمنام محمودآباد نمونه برگزیدند و مقرر شد تا پایان سال جاری این شهر میزبان پیکر ۲ شهید گمنام باشد.
, ,
,
, گفتنی است بدلیل مهاجر پذیر بودن این شهر پیکر هر ۲۶ شهید محمودآباد نمونه در خارج از شهر محمودآباد دفن شده اند و این شهر فاقد گلزار شهید می باشد که پیگیری های چندساله مسئولین این شهر در خصوص میزبانی و تدفین شهید گمنام در این شهر به ثمر نشست و در آستانه سال نو ، مردم ولایتمدار این شهر میزبان ۲ لاله گمنام خواهند بود.
,پایان خبر/ش
]
ارسال دیدگاه