رییس اداره ورزش و جوانان محمودآباد:

محمودآباد میزبان مسابقات بیلیارد قهرمانی کشور شد

محمودآباد میزبان مسابقات بیلیارد قهرمانی کشور شد
رییس اداره ورزش و جوانان محمودآباد از برگزاری مسابقات بیلیارد کشور در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، اسماعیل پهلوان رییس اداره ورزش و جوانان محمودآباد در گفت وگو با خبرنگار آوای شمال گفت: به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام فرخنده دهه فجر مسابقات قهرمانی بیلیارد جام فجر در بخش مردان طی روزهای ۱۶ تا ۲۳ بهمن به میزبانی شهرستان محمودآباد برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای شمال,

پهلوان افزود: برترین‌های رنکینگ کشور در این دوره از مسابقات حضور دارند و مسابقات جام فجر بیلیارد قهرمانی کشور در محمودآباد حکم انتخابی تیم در مرحله نخست را نیز دارد.

,

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در دو رشته ناین بال و تن بال با یکدیگر رقابت می کنند خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود حدود ۱۵۰ ورزشکار رنکینگ دار فدراسیون بولینگ و بیلیارد کشور در این دوره از مسابقات حضور داشته باشند.

,

رییس اداره ورزش و جوانان محمودآباد با اشاره به افزایش علاقه مندی جوانان به این رشته ورزشی عنوان کرد: محمودآباد امسال میزبان ده ها مسابقات قهرمانی کشور و استانی بوده که خوشبختانه باید گفته شود با ارتقای زیرساخت های ورزشی، این شهرستان ظرفیت های مناسبی برای برگزاری مسابقات مهم کشوری و نیز اردوی تیم های مختلف ورزشی را دارد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه