مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران منصوب شد

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران منصوب شد
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با صدور حکمی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران را منصوب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،به نقل از آفتاب جنوب، عصر دوشنبه بیژن عالی‌پورمدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب طی حکمی "امین محمدی" را به عنوان مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران معرفی و از زحمات احمد پورهادی که در این مدت سرپرستی این شرکت را برعهده داشت، تقدیر و تشکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آفتاب جنوب,

 

,

مدیرعامل مناطق نفت خیز جنوب از جمله وظایف امین محمدی را در مسئولیت جدید، برنامه ریزی، سازماندهی،نظارت، کنترل و هماهنگی در بهره برداری نفت و گاز، ارتقا بهره وری نیروی انسانی، دستگاه ها و تاسیسات، انجام به موقع تعمیرات، اعمال مقررات مالی و پرسنلی، عملیاتی، ایمنی، و حصول اطمینان از اجرای مطلوب برنامه های بازرسی فنی و خوردگی فلزات عنوان کرده است.

, .,

 

,

امین محمدی، دانش آموخته مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات از دانشکده صنعت نفت است و با بیش از ۴۰ سال سابقه فعالیت در مناطق نفت خیز جنوب، پیش از این رئیس اداره نگهداری و تعمیرات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری بوده است.

,

 

,

رئیس برنامه ریزی تعمیرات، رئیس اداره تعمیرات، رئیس کارگاه مرکزی آغاجاری و رئیس اداره مهندسی شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب نیز از جمله مسئولیت های قبلی محمدی است.

,

 

,

گفتنی است ،شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران یکی از شرکت های تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که بهره‌برداری و راهبری عملیات تولید از میدان های مهمی از جمله گچساران، بی‌بی ‌حکیمه،سیاه مکان، رگ‌سفید، پازنان، منصورآباد، نرگسی و کیلور کریم را بر عهده دارد.

, ،,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه