زنگ انقلاب در گرمسار نواخته شد
صبح امروز به مناسبت آغاز ایام الله دهه فجر مراسم نمادین زنگ اقنلاب با حضور امام جمعه گرمسار و دیگر مسئولین اجرایی شهر ستان در محل مدرسه راهنمایی دخترانه بو ستان دانش گرمسار نواخته شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمسار آنلاین در این مراسم دانش اموزان سرود ورود حضرت امام (ره) را در 12 بهمن به وطن اسلامی خواندند. در این مراسم حجت الا اسلام سید علی مهدی نژاد امام جمعه گرمسار انقلاب اسلامی ایران را انقلابی تاریخی و مردمی و بزرگ دانست و گفت : این انقلاب با خون شهدا و رهبری مدبرانه امام خمینی (ره) و هوشیاری مردم در سال 57 شکل گرفت و مردم نیز از سال 57 تا به امروز لحظه ای از اعتقادات خود به این انقلاب و ارادت خود در تمام صحنه های کوتاه نیامدند و با جان و دل گوش به فرمان رهبری شان هشتند و در تمام عرصه ها نرمه قبولی گرفته اند و حال در این برهه از زمان مسئولین وظیفه دارند لحظه ای از خدمت به این مردم غیور کوتاه نیایند و خدمت به مردم را وظیفه مهم خود بدانند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,امام جمعه گرمسار در ادامه به توطئه دشمنان در نابودی انقلاب اسلامی ایران از سال پیروزی این انقلاب اشاره کرد و گفت: دشمن سلاح توپ و تانک خود را کنار گذاشته است و امروز سلاح فرهنگی را بر جبهه ها جنگ نرم وارد کرده است باید هوشیارانه این توطئه فرهنگی دشمنان که نابودی فرهنگ ناب اسلامی است را خنثی کنیم .
,انتهای پیام /ص
]
ارسال دیدگاه