نماینده مردم شوش در مجلس:
وزیر ارشاد برای اعطای مجوز به آلبوم خواننده زن باید جوابگو باشد
نماینده مردم شوش در مجلس گفت:دولت باید در مسیر انقلاب حرکت کند ما این مسئله را محکوم می کنیم همه اقدامات باید در چارچوب دین و آرمان انقلاب باشد این مسئله را از وزیر فرهنگ و ارشاد سوال خواهیم کرد و او باید جوابگو باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رهیاب نیوز، در خصوص اقدام عجیب وزارت ارشاد ومجوز دادن به یک خواننده زن اظهار داشت:تکخوانی زن در کلام پیامبر خدا(ص) نهی شده است این نهی برای حفظ شان و حرمت زن است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,وی ادامه داد: زن یک کالای تبلیغاتی نیست نهی از خوانندگی زن برای این است که خدای ناکرده زن را وسیله برای ترویج فساد در جامعه نکنند.
,نوری گفت:دولت باید در مسیر انقلاب حرکت کند ما این مسئله را محکوم می کنیم همه اقدامات باید در چارچوب دین و آرمان انقلاب باشد این مسئله را از وزیر فرهنگ و ارشاد سوال خواهیم کرد و او باید جوابگو باشد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه