کاروان نمادین ورود امام به میهن اسلامی در قرچک به حرکت در آمد

کاروان نمادین ورود امام به میهن اسلامی در قرچک به حرکت در آمد
همزمان با ۱۲ بهمن و نخستین روز دهه مبارک فجر کاروان نمادین ورود حضرت امام خمینی (ره) از میدان شهید ستاری به سمت میدان پوئینک و بعد از آن به سمت مصلای نماز جمعه حرکت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا;به نقل از قرچک آنلاین- همزمان با نخستین روز دهه فجر که مصادف با سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره (به میهن اسلامی است، کاروان نمادین معمار کبیر انقلاب اسلامی در شهرستان شهیدپرور و ولایت‌مدار قرچک به حرکت درآمد و با استقبال مسئولان و اقشار مختلف مردم همراه شد.
همزمان با ۱۲ بهمن و نخستین روز از دهه مبارک فجر که با عنوان انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، ولایت فقیه و رهبری نام‌گذاری شده است، ساعاتی پیش کاروان نمادین ورود حضرت امام خمینی (ره) در شهرستان قرچک به حرکت در آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین,
,

IMG_1312

, IMG_1312, IMG_1312,

این کاروان از میدان شهید ستاری در ساعت ۰۹:۳۳ دقیقه همزمان با ورود حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی با حضور علی صادقی فرماندار، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه ، سید جواد رضوی معاون فرماندر، مسوولین و اقشار مختلف مردم شهرستان قرچک به راه افتاد.
کاروان مذکور با حرکت در خیابان‌های شهر مورد استقبال جمع کثیری از مردم شهیدپرور این شهر و مسئولین ادارات و نهادها قرار گرفت.

, د,
,

IMG_1332IMG_1326

, IMG_1332, IMG_1332, IMG_1326,

گفتنی است، خودروی نمادین حضرت امام خمینی(ره) را خودروهای نیروی انتظامی، تاکسیرانی، اتوبوسرانی، آتش‌نشانی که با گل‌های زیبا آذین‌بندی شده بودند همراهی می‌کردند و در ادامه اقشار مختلف مردم با استقبال از این کاروان آغاز سی و ششمین سالگرد انقلاب را گرامی داشتند.

, .,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه