مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان:

ثبت وقف برای عزاداری امام حسین در گیلان

ثبت وقف برای عزاداری امام حسین در گیلان
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان از ثبت سی و هفتمین وقف در این استان برای برپایی عزاداری‌های امام حسین (ع) خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آستان‌خبر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ولی عادلی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: سی و هفتمین وقف سال جاری به نام گل‌افشان رجبی چال واقف آستانه‌اشرفیه با وقفی برای برپایی عزاداری‌های امام حسین (ع) به ثبت رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر, آستان‌خبر, آستان‌خبر,

وی اظهار کرد: این واقف یک قطعه زمین کشاورزی خود را به مساحت یک هزار مترمربع در بخش استخر بیجار شهرستان آستانه‌اشرفیه وقف کرده است.

,

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی این وقف یک‌صد میلیون ریال است.

,

وی وقف را میراثی ماندگار و چشمه همیشه جاری عنوان و تصریح کرد: وقف از پایه‌های ایجاد تمدن عظیم اسلامی بوده و همانند آبی جاری و زلال، در مسیر حرکت خود زمین‌های تشنه را سیراب می‌کند.

,

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان عمل به نیات واقف را مهم‌ترین وظیفه در اوقاف عنوان و بیان کرد: واقفان یقین داشته باشند که بر اساس نیات آن‌ها، عمل می‌شود.

,

وی بابیان اهمیت وقف و مشارکت در این کار خداپسندانه یادآور شد: وقف منبع و انگیزه کار نیک و تداوم خیرخواهی در بخش‌های مختلف جامعه است که موجب از بین رفتن کینه‌ها و حسادت‌ها می‌شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه