در نخستین روز از دهه فجر صورت گرفت
اجرای جشنواره بازیهای بومی و محلی و پرواز بادبادکها در زابل
رئیس اداره ورزش و جوانان زابل گفت: با آغاز دهه مبارک فجر جشنواره بازیهای بومی و محلی با محوریت کشتی کج گردان و پرواز بادبادکها در پارک یعقوب لیث زابل با حضور علاقمندان خاص بازیهای بومی و محلی و بخصوص کودکان و نوجوانان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،حسین کلانتر رئیس اداره ورزش و جوانان زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا از برگزاری جشنواره بازیهای بومی و محلی به مناسبت آغاز دهه فجر و در نخستین روز از این دهه در زابل خبر داد.
کلانتر ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: امسال با آغاز دهه مبارک فجر جشنواره بازیهای بومی و محلی با محوریت کشتی کج گردان و پرواز بادبادکها در پارک یعقوب لیث زابل با حضور علاقمندان خاص بازیهای بومی و محلی و بخصوص کودکان و نوجوانان برگزار شد.
وی خسو خسو، کلاه چل چل و طناب کشی را از دیگر بازیهای بومی و محلی در این جشنواره ذکر کرد و برگزاری مسابقات بومی - محلی را به عنوان یک برنامه خوب و مفرح، و همچنین یادآوری و زنده نگه داشتن رسوم قدیم معرفی نمود.
انتهای پیام/
,
,
,
, و,
,
]
ارسال دیدگاه