استاندار گیلان :
نه از کلنگ زنی سد خبری است و نه از افتتاح بیمارستان
استاندار گیلان در گفتگو با صبح شفت گفت : در دهه فجر سد لاسک و بیمارستان امام رضا افتتاح و کلنک زنی نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد علی نجفی در گفتگو با خبرنگار صبح شفت ، با تبریک دهه فجر ،اظهار کرد: نوبخت معاون ریاست جمهوری طبق برنامه به گیلان سفر خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد علی نجفی در گفتگو با خبرنگار , صبح شفت, ، با تبریک دهه فجر ،اظهار کرد: نوبخت معاون ریاست جمهوری طبق برنامه به گیلان سفر خواهد کرد.,
وی با بیان اینکه کار های سد لاسک در حال پیگیری می باشد ، افزود: وزارت نیرو در حال پیگری کار های این سد است و هر وقت قطعی شد اعلام می شود.
استاندار گیلان با بیان اینکه کلنگ زنی این سد در دهه فجر امسال نخواهدبود، افزود: کلنگ زنی این سد به وقت دیگری موکل شده است.
نجفی همچنین با بیان اینکه افتتاح بیمارستان شفت با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی صورت می گیرد،افزود:بیمارستان ۳۲ تخت خوابی امام رضا(ع) شفت با وزیر بهداشت و درمان بعد از دهه فجر افتتاح خواهد شد.
به گزارش صبح شفت ؛ این در حالی است که قبلا مسئولین شهرستان شفت به کررات از کلنگ زنی سد لاسک و افتتاح بیمارستان شفت در دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داده بودند.
, استاندار گیلان با بیان اینکه کلنگ زنی این سد در دهه فجر امسال نخواهدبود، افزود: کلنگ زنی این سد به وقت دیگری موکل شده است.,
, نجفی همچنین با بیان اینکه افتتاح بیمارستان شفت با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی صورت می گیرد،افزود:بیمارستان ۳۲ تخت خوابی امام رضا(ع) شفت با وزیر بهداشت و درمان بعد از دهه فجر افتتاح خواهد شد.,
, به گزارش صبح شفت ؛ این در حالی است که قبلا مسئولین شهرستان شفت به کررات از کلنگ زنی سد لاسک و افتتاح بیمارستان شفت در دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داده بودند., صبح شفت]
ارسال دیدگاه