نمایشگاه صنایع دستی در ارشاد لاهیجان برپاست+عکس
به مناسبت فرا رسیدن ایام فرخنده دهه فجر نمایشگاه صنایع دستی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برپا می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرویس فرهنگی ،هنری «لاهیجان» ؛ نمایشگاه صنایع دستی با همکاری میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری از تاریخ۱۲ بهمن به مدت هشت روز در طبقه همکف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برپاست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,دراین نمایشگاه تعدادی از آثار سفال،حصیر بافی و بامبوبافی به نمایش در آمده است .
,سیده نرگس سعادت کارشناس ارشد رشته هنر اسلامی گرایش سفال و سرامیک متولد ۱۳۶۲ لاهیجان در این نمایشگاه آثار سفال شامل حجم ، چرخکاری بدون لعاب و لعابدار از او به نمایش گذاشته شده است .
,سیده رقیه سعادت کارشناس علوم اقتصادی متولد ۱۳۶۴ لاهیجان دیگر هنرمندیست که کارهای بامبو بافی اش در این نمایشگاه به نمایش در آمده است .
,شیرین سلیمانی متولد ۱۳۵۴ لاهیجان دیپلمه که کارهای حصیر بافی او در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته شده است . این نمایشگاه صبح و عصر برای بازید عموم برپاست.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, پایان پیام/ص
]
ارسال دیدگاه