آغاز نصب گلدسته های امامزاده درب آهنین ممسنی
با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان از امروز نصب گلدسته های امامزاده درب آهنین آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مصطفی عسکری رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ممسنی در گفتگو با نورآنلاین بیان داشت: ساخت حرم مطهر امامزاده سید علا الدین محمد علیه السلام معروف به درب آهنین از سال 88 آغاز شده و تا کنون حدود 15 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نورآنلاین ,از صبح امروز نصب گلدسته های این حرم با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان آغاز شد.
,

, قلندر خدارحمی مدیر هیئت امنای امامزاده نیز بیان داشت: این امامزاده که در شمال شرقی شهر نورآباد واقع شده است از فرزندان امام موسی کاظم و دختر بزرگوارشان می باشد.
,ساخت بنای جدید این امامزاده تا کنون هزینه ای بالغ بر 3 میلیارد ریال در برداشته است اما عدم تخصیص اعتبار مناسب در سال های اخیر باعث کند شدن روند ساخت صحن و حرم امامزاده شده است.
,تا کنون کل هزینه های مصرفی از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء، نذورات مردمی و مقداری وام بانکی تامین شده است.
,وی افزود: برای تکمیل این پروژه نزدیک به 4 میلیارد ریال بودجه نیاز است که در صورت تخصیص حدود یک سال و نیم زمان بر خواهد بود.
,گفتنی است امامزده درب آهنین از محبوب ترین اماکن مذهبی شهرستان است و هر ساله در روز عاشورا هزاران مشتاق و عاشق اهل بیت ، در قالب دسته های عزاداری خود را از سرتا سر شهر نورآباد به این مکان مقدس می رسانند و به سوگواری می پردازند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه