به مناسبت ایام دهه مبارک فجر،
همایش انقلاب اسلامی، جوانان و هویت ملی برگزار می شود
همایش انقلاب اسلامی، جوانان و هویت ملی روز چهارشنبه با حضور جوانان و مدیر کل دفتر فرهنگی وزارت ورزش در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی هنری ارشاد استان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جویزر ، محمدرضا تردست معاون فرهنگی و امور جوانان استان ایلام با اعلام این خبر گفت: انقلاب اسلامی ایران حاصل تلاش ها و حماسه های جوانانی است که در پی هویت خود می گشتند و ریشه های آن را در اسلام ناب محمدی (ص) و فرهنگ اصیل ایرانی یافتند.
ایشان تصریح کرد: این جوانان پس دریافتند که مسیر حکومت موجود به رسیدن به اصالت و ریشه ختم نمی شود . اما سکون و سکوت در ذات جوان ایرانی نیست و فرزندان ایران نمی توانستند بیکار نشسته و دست به تقدیر بسپارند بنابراین در پی یافتن هویت خود دانستند که ابتدا باید رهبری جامع الشرایط را برگزینند که راهنما و پیشوای آنان گردد و حضور حضرت امام خمینی (ره) جایگاه ولایت را برای جوانان پر نمود و مردم با پیروی از فرامین و رهبری های امام راحل علیه نظام استبداد قیام کردند و جان دادند .
معاون فرهنگی و امور جوانان ادامه داد : به منظور بازخوانی نقش جوانان در انقلاب و نقش هویت ملی در رسیدن جوانان به قله های رفیع و اهداف والای انقلاب اسلامی به همت جوانان عزیز عضو سازمانهای مردم نهاد همایش انقلاب اسلامی، جوانان و هویت ملی را در روز چهارشنبه 15/11/1393 در محل سالن اجتماعات مجمتع فرهنگی ارشاد اسلامی برگزار میشود.
تردست همچنین از حضور آقای امینی مدیر کل فرهنگی وزارت ورزش وجوانان خبر داد و از همه جوانان ایلامی جهت شرکت در این همایش دعوت به عمل آورد.
,
,
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه