سید‌صالحی: دوست نداشتم به زمین بروم

سید‌صالحی: دوست نداشتم به زمین بروم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اینکه می‌گویم قسمت نبود تکیه کلام من است و اعتقاد دارم تا خدا نخواهد برگی از درخت نمی‌افتد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناسید‌مهدی سید‌صالحی در مورد پیروزی دو بر صفر پرسپولیس مقابل الوند همدان و اینکه هنگام ورودش به زمین پرسپولیس گل زد تا او نتواند در این دیدار به میدان برود خاطرنشان کرد: خدا شاهد است وقتی داشتم به زمین می‌رفتم از خدا خواستم توپ به گل برود و من به زمین نروم. همیشه وقتی به میدان می‌روم هرچه دارم می‌گذارم و الوند همدان نیز تیم بسیار خوبی بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: خوشحال شدم که محمد عباس‌زاده در این بازی به میدان رفت. مطمئن باشید او یکی از مهاجمان خوب ایران می‌شود و در سالهای آینده حرفهای زیادی برای گفتن دارد. اینکه من به زمین نرفتم قسمت نبود.

,

مهاجم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا هر اتفاقی که می‌افتد می‌گوید قسمت نبود تاکید کرد: این مسئله ایرادی ندارد و تکه کلام من است. هرچه دارم از صدقه سری و لطف پروردگار است و یکی از کوچکترین‌ها هستم. تا خدا نخواهد برگی از درخت نمی‌افتد و باز هم می‌گویم قسمت نبود که امروز بازی کنم.

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه