مسابقه مشاعره ویژه خواهران در فیروزکوه برگزار شد

مسابقه مشاعره ویژه خواهران در فیروزکوه برگزار شد
در سومین روز از دهه مبارک فجر، مسابقه مشاعره ویژه خواهران در فیروزکوه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، همزمان با سومین روز از ایام الله دهه فجر، به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فیروزکوه و با همکاری انجمن ادبی شهرستان و فروشگاه تجاری "الماس البرز" مسابقه مشاعره ویژه خواهران در سالن مجتمع فرهنگی- هنری "آفرینش" این شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,

این برنامه با حضور 12 گروه سه نفره که در هر دوره 2 گروه با هم به رقابت می پرداختند برگزار شد که در مرحله نهایی گروه های "امیری فیروزکوهی" متشکل از خانم ها "معصومه عرب جوادی"، "رامیلا دوست محمدی" و "المیرا دوست محمدی"، گروه "لسان الغیب" متشکل از خانم ها  "نفیسه دعایی" و "یاسمن دعایی" و گروه "فروغ" متشکل از خانم ها "مائده دریاباری" و "محدثه حیدری" به ترتیب به عناوین اول تا سوم دست یافتند.

,

داوری این مسابقه  را "سید حسن حسینی هرانده" کارشناس ادبیات و خانمها "درویشی" و "توحیدی فر" برعهده داشتند.

,

"علیرضا فرزان" سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فیروزکوه هدف از برگزاری این برنامه را  تقویت همدلی و همسویی علاقمندان به شعر و ادبیات در راستای اشاعه فرهنگ غنی شعر فارسی برای فعالیتهای فرهنگی هنری عنوان کرد.

,

گفتنی است؛ در پایان جوایزی نقدی به تیم ها  نفرات برتر اهداء شد.

,

پایان خبر/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه