مسابقات شطرنج دانش آموزان پسر در اسفراین برگزار شد
مسابقات شطرنج دانش آموزان پسر در چهار گروه تحصیلی با حضور 50 دانش آموز شطرنج باز برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سپهرآیین ،کارشناس مسئول تربیت بدنی مدیریت آموزش و پرورش اسفراین با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در مقطع ابتدایی اول، «امیرمسعود ابراهیمی فر» از دبستان قرآنی نور، «رضا فروغ زاده» از دبستان شاهد امام صادق(ع) و «امیر محمد حسین پور» از دبستان قرآنی نور به ترتیب اول تا سوم شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین ,«گلبهار» افزود: در مقطع ابتدایی دوم، «عرفان شریفی» از شاهد امام صادق(ع)، «محمد طاها ملکی» از شاهد امام صادق(ع) و «مهدی ابراهیمی» از دبستان سیدالشهدا(ع) به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
,وی خاطر نشان کرد: در مقطع متوسطه اول، «مهدی اسحاقی» از دبیرستان شهید بهشتی، «مهدی علیزاده» از دبیرستان شهید غلامی راد و «محمدرضا نوروزی بامی» از دبیرستان شهید بهشتی عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
,وی اظهار کرد: در مقطع متوسطه دوم، «مصطفی فریمانی» از دبیرستان دکتر حسابی، «علی ساده» از دبیرستان تختی سست و «رضا اخوان» از دبیرستان دکتر حسابی به ترتیب اول تا سوم شدند.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه