فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
کشف 675 کیلو مواد مخدر در سیستان و بلوچستان
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف 675 کیلو مواد مخدر و دستگیری دو قاچاقچی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دادمردان، سرتیپ دوم پاسدار حسین رحیمی در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه تعدادی از قاچاقچیان مسلح با استفاده از خودروهای تیزرو در امر جابه جایی مواد مخدر در محورهای فرعی شهرستان سراوان فعالیت دارند، ماموران بررسی موضوع را آغاز کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان،,فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: ماموران انتظامی شهرستان سراوان پس از هفته ها اقدامات گسترده تخصصی و با اشرافیت اطلاعاتی، شب گذشته خودرو تویوتا متعلق به سوداگران مسلح را در محور فرعی گلپورگان شناسایی و به طور نا محسوس تحت نظر قرار دادند.
,سردار رحیمی تصریح کرد: قاچاقچیان مسلح به محض مشاهده ماموران با تیراندازی به سمت پلیس، از محل متواری شده که پس از درگیری مسلحانه این افراد با پلیس، ماموران موفق به توقیف خودرو تویوتا حامل مواد مخدر و دستگیری یک قاچاقچی مسلح شدند.
,فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: ماموران در بازرسی دقیق از این خودرو 427 کیلو و 400 گرم تریاک و 12 کیلو و 800 گرم هرویین را کشف کردند.
,سردار رحیمی با اشاره به اجرای یک عملیات هدفمند پلیسی دیگر افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در پی کسب خبری مبتنی بر اینکه قاچاقچیان با استفاده از خودروهای سنگین قصد جا به جایی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر را دارند با اقدامات تخصصی تریلی حامل مواد مخدر را در محور زاهدان خاش شناسایی کردند.
,این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: ماموران پس از تحت نظر قرار دادن تریلی آن را متوقف و جهت بررسی بیشتر به مقر پلیس منتقل کردند.
,فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: ماموران در بازرسی دقیق از تریلی موفق به کشف 217 کیلو گرم مرفین شده و یک قاچاقچی را نیز دستگیر کردند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه