مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج شوشتر:

همایش بزرگ پیاده‎روی خانوادگی در شوشتر برگزار می‌شود

همایش بزرگ پیاده‎روی خانوادگی در شوشتر برگزار می‌شود
مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج شوشترگفت: همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت دهه فجر در شوشتر برگزار می‎شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،علیرضا علیدادی درگفتگو با خبرنگار شوشترروز اظهار کرد: ورزش و فعالیت جسمانی در کنار رژیم غذایی مناسب و دوری از مصرف دخانیات، علاوه بر سلامت روحی از بیماری ها پیشگیری می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به زمان و مکان برنامه پیاده‎روی خانوادگی گفت : ایتن همایش روز جمعه ۱۷ بهمن ماه ساعت ۷ صبح از بقعه متبرکه امامزاده عبدالله شهرستان شوشتر تا پارک داریون این شهرستان برگزار می‎شود.

,

علیدادی با بیان توزیع بلیط برای علاقه‎مندان حاضر در این پیاده‎روی خانوادگی در زمینه اهدای جوایز نفیس به قید قرعه تاکید کرد و گفت: بلیط قرعه کشی ساعت ۷ صبح در بقعه متبرکه امامزاده عبدالله شهرستان محل برگزاری پیاده روی توزیع و درمقصد با انجام قرعه کشی هدایا اهدا می شوند.

,

مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج شوشترخاطر نشان کرد: تلاش برای توسعه ورزش همگانی و به منظور افزایش سطح سلامت عمومی جامعه و دوری از آسیب های روحی و روانی ناشی از فعالیت کم، از اهداف برگزاری همایش پیاده روی است.

,

 ایشان از همشهریان و کلیه علاقمندان به ورزش جهت حضور در این برنامه فرهنگی و ورزشی دعوت به عمل آورد.

,

گفتنی است این همایش باهمت ناحیه مقاومت بسیج شوشتر و همکاری بانک رسالت شهرستان برگزار می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه