مساجد سنگر وحدت و عامل پیروزی و حفظ انقلاب اسلامی

مساجد سنگر وحدت و عامل پیروزی و حفظ انقلاب اسلامی
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: مساجد محور وحدت و عامل پیروزی انقلاب اسلامی بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، حجت الاسلام والمسلمین سید مرتصی حسنی حلم رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: تبیین فرمایشات بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه مساجد سنگرند، سنگرها را حفظ کنید محوری ترین برنامه کمیته مساجد در سطح استان همدان در ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , صبح الوند, ، حجت الاسلام والمسلمین سید مرتصی حسنی حلم رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: تبیین فرمایشات بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه مساجد سنگرند، سنگرها را حفظ کنید محوری ترین برنامه کمیته مساجد در سطح استان همدان در ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی است .,

وی اظهار کرد: علاوه بر برگزاری جشن های آغاز سی و هفتمین سالگشت پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی مساجد استان، به طور شاخص در 85 مسجد به طور نمادین با حضور مردم، مقامات و شخصیت های استان برگزار خواهد شد که مردم ضمن شرکت در آیین بزرگداشت انقلاب اسلامی، مسائل و مشکلات خود را با مسئولین درمیان خواهد نهاد.
 

,
,

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان افزود: در ایام دهه فجر هر شب برنامه « 10 شب، 10 مسجد و 10 سخنران» در همدان در حال برگزاری است.

,

وی گفت: این برنامه با حضور سخنرانان در مساجد سطح شهر همدان و پس از آن در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار می‌شود که 9 سخنران در مساجد و 10 سخنران در دفتر نماینده ولی فقیه حضور می‌یابند.

,

حسنی حلم اظهار کرد: بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در مساجد تعیین شده سخنرانی برگزار و بعد از آن نیز ساعت 19 با حضور اقشار مردم در دفتر نماینده ولی فقیه برنامه ادامه می‌یابد که پیش بینی می‌شود تا هر شب حدود هزار نفر در این مراسم شرکت کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه