جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا:
آنچه انقلاب اسلامی را در صراط مستقیم نگاه داشته ولایت است
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت: دنیا بداند آنچه انقلاب اسلامی را در صراط مستقیم نگاه داشته و نگذاشته هیچ عاملی به آن آسیب برساند، ولایت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اهروصال از اهر، حجت الاسلام عبدالرحیم نجف قلیزاده سرایی در مراسم تجلیل از مسئولین اسبق و فعلی بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان اهر با تشکر از بسیج دانشجویی سپاه ناحیه اهر ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: امام خمینی(ره) توانستند این انقلاب را سربلند کند و امروز به برکت انقلاب اسلامی و مسلمانان در دنیا سرافراز و پرافتخار هستند و توانستهاند استکبار را ذلیل کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,وی با بیان اینکه باید پس از گذشت سالها ارکان انقلاب را حفظ کنیم گفت: ارکان انقلاب ولایت، اسلام و مردم هستند بنابراین باید سنگرنشین باشید و بدانید پیروز هستید و دشمنان نابود هستند.
,حجت الاسلام عبدالرحیم نجف قلیزاده سرایی خاطرنشان کرد: مردم تنها در دهه فجر سال ۵۷ نقشآفرینی نکردند، بلکه از سال ۴۲ نقشآفرینی را آغاز کردند و در دهه فجر ۵۷ این نقشآفرینی به اوج خود رسید و به پیروزی رسیدند، رمز موفقیت مردم این بود که خدا را باور داشتند.
,جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به تفاوت پیروزی انقلاب با بیداریهای اسلامی گفت: مردم به واسطه دهه فجر بیدار شدند، ولی راه انقلاب اسلامی را یاد نگرفتند، دنیا بداند آنچه انقلاب اسلامی را در صراط مستقیم نگاه داشته و نگذاشته هیچ عاملی به آن آسیب برساند، ولایت است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه