رایزنی ظریف و آمانو در مونیخ

رایزنی ظریف و آمانو در مونیخ
وزیر امور خارجه کشورمان لحظاتی پیش در حاشیه پنجاه و یکمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که عصر دیروز (جمعه) به همراه سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونانش به منظور شرکت در پنجاه و یکمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ وارد این شهر شد، در ادامه دیدارها با مقامات شرکت کننده در این نشست، لحظاتی پیش با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیروز در بدو ورود به مونیخ با جان کری همتای آمریکایی خود به مدت 2 ساعت دیدار و پس از آن با فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان به گفت‌وگو پرداخت.

,

وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدارهای دیروزش در مونیخ طی اظهاراتی با تاکید بر اینکه به نظر من نه فقط یک راه‌حل بلکه چندین راه‌حل برای حل موضوع هسته‌ای ایران وجود دارد، تصریح کرد: فقط به یک اراده سیاسی قوی برای حصول نتیجه نیاز است.

,

ظریف همچنین با کوفی عنان دبیرکل سابق سازمان ملل و ریش سفیدان این سازمان دیدار و پس از آن هم با یوسف بن علوی همتای عمانی در خصوص مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر کرد.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه