مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام :
شعار مرگ بر آمریکا برگرفته از فرهنگ عاشورا است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام گفت:شعار مرگ بر آمریکا برگرفته از فرهنگ عاشورا است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایلام فردا،مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام در جمع نمازگزاران ایلامی در مسجد جامع ایلام با اشاره به روز 13 آبان گفت : این رخداد بزرگ در حافظه ملت ایران ثبت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
حجت الاسلام شمس الله جلیلیان اظهار کرد : 13 آبان 57 بیانگر حماسه بزرگی است که صدها دانش آموز در شرایطی که برای پیروزی نهایی انقلاب در حال آماده سازی بود ، صدها دانش آموز اطراف دانشگاه تهران را گفته و شعار "مرگ بر رژیم شاه " و درود بر امام(ره) سر می دادند.
وی یادآور شد : دانش اموزان همراه با سایر مردم حضور با صلابت خود را نشان دادند که مورد هجوم رگبار دشمن قرار گرفتند و شهید شدند.
این مسئول خاطرنشان کرد : بعد از این قضیه بود که امام (ره) مردم را دعوت به صبر کردند و فرمودند : پیروزی نزدیک است و از این قیام مردم تشکر کرد.
این روحانی برجسته گفت : در 13 آبان 58 نیز دانشجویان پیرو خط امام (ره) لانه جاسوسی را تسخیر و این حادثه مهم را رقم زدند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام خطاب به کسانی که قصد سازش با آمریکا و همچنین قصد حذف شعار مرگ بر امریکا را دارند ، یادآور ساخت : شعار مرگ بر امریکا از فرهنگ عاشورا گرفته شده و شیعه با محبان اهل بیت اظهار محبت و با دشمنان اهل بیت دشمنی خواهد کرد.
حجت الاسلام جلیلیان بیان کرد: فرهنگ قرآن و عاشورا به ما درس داده در برابر ظالمان سکوت نکنیم.
وی تأکید کرد : با توجه به جنایت ها و خیانت های امریکا علیه ایران شعار مرگ بر امریکا کمترین حق ملت ایران است.
این روحانی با دعوت از عموم مردم برای حضور در راهپیمایی 13 آبان امسال افزود : مردم ولایتمدار ایلام حضور گسترده ای را از خود نشان خواهند داد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام ادامه داد : مردمی ایلام همانطور که در خط مقدم جنگ تحمیلی بودند در 13 آبان امسال نیز حضور پررنگ و تأثیرگذاری را از خود به نمایش خواهند گذاشت.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه