جاده سامرا به بغداد پاکسازی شد
فرمانده تیپ پنجم پلیس عراق روز یکشنبه از کنترل کامل جاده سامرا به بغداد توسط نیروهای امنیتی این کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، سرتیپ 'عماد العقابی' فرمانده تیپ پنجم پلیس عراق گفت: نیروهای عراقی تحت فرماندهی عملیات سامرا و پلیس مرکزی با پشتیبانی گردان های داوطلب مردمی توانستد کنترل کامل جاده سامرا به بغداد را به دست آوردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی تاکید کرد که این مسیر باز است و شهروندان می توانند از آن استفاده کنند.
العقابی افزود: نیروهای امنیتی همچنین موفق شدند چند حمله تروریست ها که قصد داشتند با خودروها و تانکرهای بمب گذاری شده انجام دهند، خنثی کنند.
العقابی با بیان اینکه نیروهای امنیتی با همه وجود در کنار اهالی سامرا قرار دارند و از آنها حمایت می کنند، تاکید کرد: داعش هرگز نمی تواند وارد سامرا شود.
نیروهای امنیتی عراق از زمان آغاز حملات تروریست های داعش در این کشور، عملیات های بسیاری علیه این گروه ترریستی انجام داده و تاکنون توانسته به دستاوردهای بزرگی دست یابند.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه