رئیس اداره تبلیغات اسلامی لاهیجان تاکید کرد:
لزوم هوشیاری در مقابل جنگ نرم دشمنان
رئیس اداره تبلیغات اسلامی لاهیجان در مراسم جشن انقلاب روستای «زمیدان» این شهرستان تاکید کرد: همگان باید در مقابل جنگ نرم دشمنان هوشیار باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح شفت از لاهیجان، حجت الاسلام عباس صباحیپ در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در در مسجد امام جعفرصادق (ع) روستای «زمیدان» لاهیجان با بیان اینکه امیدواریم اینگونه برنامه ها در مناطق محروم ادامه پیدا کند اظهار کرد: به برکت نظام اسلامی امروزه جوانانی داریم که توانسته اند با تلاش و علم خود کشور را در زمینه های مختلف به خودکفایی برسانند و از دشمنان انقلاب اسلامی ایران نیز هیچ بیم و هراسی ندارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,وی با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) که فرموده بودند سربازان ما کسانی هستند که درگهواره ها خوابیده اند بیان داشت :۲۵۰ هزار شهید وبیش از ۴۰۰ هزار جانباز وآزاده در کشور جوانانی بودند که همگی برای این انقلاب و نظام جانشان را فدا کردند تا ما بتوانیم امروز در امنیت باشیم
,رئیس سازمان تبلیغات اسلامی لاهیجان افزود : دشمن قبلآ به صورت نظامی ومسلح با جمهوری اسلامی می جنگید ولی اکنون با جنگ نرم همانند ماهواره واینتر نت وارد عمل شده است که می طلبد همواره هوشیار باشیم و نگذاریم فرهنگ غرب وارد خانه و دل مردم شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه