در دیدار فرماندار با بانوان شاغل در ادارات سیاهکل مطرح شد؛
بانوان با رهبری امام خمینی(ره) گمشده خودشان را پیدا کردند+تصاویر
بانوان ادارات سیاهکل در دیدار با فرماندار این شهرستان گفتند: با توجه به نقش زن در خانواده و تربیت فرزندان، ساعت کار ما با آقایان هیچ تفاوتی ندارد و ما از فرماندار می خواهیم تا کاری کنند ساعات کار ما کمتر بشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، بانوان شاغل در ادارات سیاهکل به مناسبت دهه بارک فجر با حیدری فرماندار شهرستان سیاهکل دیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل, ,
,
, رحیم حیدری فرماندار شهرستان سیاهکل در این دیدار ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با تأکید بر اینکه بانوان در جامعه نقش کلیدی دارند، اظهار داشت: تأثیر پذیری فرزند از مادر نمونه ای از نقش مادر در تربیت فرزندان و شکل گیری جامعه است.
, ,
,
, وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) در آغار شکل گیری نهضت انقلابی خود فرمودند «یاران من در گهواره ها هستند»، گفت: در جنگ های قبل از انقلاب قسمت های زیادی از کشورمان به دست بیگانگان افتاد، اما در ۸ سال دفاع مقدس با رشادتهای همان کودکانی که به وسیله مادرانی پاکدامن بزرگ شده بودند، حتی یک وجب از خاک میهنمان کم نشد.
,فرماندار سیاهکل تصریح کرد: در ادارتی که من بوده ام، بانوان همکارم بسیار دقیق و پرتلاش بوده اند و یقین دارم که در سایر ادرات نیز چنین است.
, ,
,
, حضور بانوان در جامعه با قبل از انقلاب قابل قیاس نیست
,سهیلا قاسمی عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل و نماینده بانوان ادارات این شهرستان نیز با بیان اینکه بانوان با رهبری امام خمینی(ره) گمشده خودشان را پیدا کردند، خاطرنشان کرد: بانوان بعد از انقلاب فعالیت های مدیریتی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی و … زیادی داشته اند و حضور آنها در میادین مختلف با قبل از انقلاب قابل قیاس نیست.
, ,
,
, وی به رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: نقش بانوان در پیروزی ملت قهرمان ایران در جنگ نابرابر با رژیم بعث صدام بر هیچ کس پوشیده نیست.
,عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل خواستار برگزاری کلاس های آموزشی خانواده برای مدیران شد و بیان کرد: زن نقش ویژه ای در تربیت فرزندان دارد و می تواند به جامعه کمک کند تا جامعه ای به دور از تنش داشته باشیم و به همین جهت مدیران می بایست توجه ویژه ای به بانوان شاغل در ادارت خود داشته باشند.
, ,
,
, قاسمی ضمن تشکر از حیدری برای برگزاری این نشست گفت: فرمانداران سیاهکل همواره چهره فرهنگی داشته اند. با سه فرماندار گذشته مکاتباتی برای برگزاری نشست آنها با بانوان انجام دادیم، اما موفق به برگزاری آن نشدیم.
,وی همچنین خواستار برگزاری نشست بانوان سیاهکلی با نماینده مجلس شد.
, ,
,
, نماینده بانوان ادارات شهرستان سیاهکل تصریح کرد: به دلیل زیاد بودن تعداد بانوان شاغل در آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان، این دیدار بدون حضور آنها برگزار شده است و در فرصتی دیگر از آنها نیز برای نشست با فرماندار دعوت خواهد شد.
,درخواست های بانوان حاضر در این نشست از فرماندار سیاهکل
,***چرا به بانوان شاغل در ادارت حق اولاد و حق عائله مندی پرداخت نمی شود؟!
,***با توجه به نقش زن در خانواده و تربیت فرزندان، ساعت کار ما با آقایان هیچ تفاوتی ندارد و ما از فرماندار می خواهیم تا کاری کنند ساعات کار ما کمتر بشود.
, ,
,
, ***مکان های ورزشی و تفریحی برای بانوان درسیاهکل وجود ندارد.
, درسیاهکل,***استخر بانوان سیاهکل پس از گذشت چند سال همچنان نیمه تمام است.
,***پارک ویژه بانوان و خانواده درسیاهکل وجود ندارد و پارک های موجود نیز از امنیت مناسبی برخوردار نیست.
, درسیاهکل,در حال تدوین طرحی برای حضور دانش آموزان در همایش ها و دیدار قشرهای مختلف با مسئولین هستم
,حیدری در پایان این نشست در پاسخ به سئوالات بانوان گفت: من نیز قبول دارم که مشکلات وجود دارد.
, ,
,
, وی در رابطه با استخر شنای بانوان واقع در سیاهکل محله خاطرنشان کرد: پنج میلیارد ریال برای به اتمام رساندن استخر شنای سیاهکل در نظر گرفته شده است.
,فرماندار سیاهکل ابراز کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده سعی خواهیم کرد تا با کمک نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور؛ ساختمان نیمه کاره سینمای سیاهکل نیز به اتمام برسد تا خانواده های سیاهکل بتوانند از آن استفاده کنند.
, ,
,
, حیدری گفت: در حال نوشتن طرحی هستم تا برگزاری جلسات با اقشار مختلف جامعه فقط در زمان انتخابات برگزار نشود و در سایر زمان ها نیز مردم بتوانند با منتخبین خود و سایر مسئولین دیدار کنند.
,وی افزود: در این طرح که هنوز خام است آمده که؛ دانش آموزان با خانواده های خود در همایش ها حضور داشته باشند و سخنرانی های مختلف را گوش کنند و در آن جلسات پرسش و پاسخ انجام بشود تا دانش آموزان بتوانند برای حضور در جامعه آماده و آگاه باشند.
,به گزارش خبرنگار درسیاهکل، در پایان این نشست؛ بانوان با حضور فرماندار سیاهکل عکس یادگاری گرفتند.
, درسیاهکل, ,
,
, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه