گفتگوی خواندنی با وزیر شعار علی آباد کتول

گفتگوی خواندنی با وزیر شعار علی آباد کتول
سراغش را باید در نمازجمعه ها و راهپیمایی ها گرفت، می گویند پای ثابت تمام راهپیمایی ها و نمازجمعه های شهر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زرین نامه  بعضی دوستانش او را با عنوان وزیر شعار علی آباد می شناسند و لی خودش تمایل چندانی به استفاده از این عنوان ندارد. وی می گوید: «این نسبت ها را به من ندهید چرا که هول می شوم همان مهدی خوب است.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زرین نامه , بعضی دوستانش او را با عنوان وزیر شعار علی آباد می شناسند و لی خودش تمایل چندانی به استفاده از این عنوان ندارد. وی می گوید: «این نسبت ها را به من ندهید چرا که هول می شوم همان مهدی خوب است.»,

مهدی اکبر زاده 48 ساله و بازنشسته در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه از حضور خود در راهپیمایی های شهر گفت. از اینکه در سراسر استان گلستان و حتی یک بار هم در راهپیمایی در بندر لنگه شعار گفته و مجری برنامه ها بوده است.

,

اکبرزاده می گوید در سال 78 در حسینه سپاه جمعی از  بسیجیان تجمعی داشتند و فضا گونه ای بود که باید کسی شعار می گفت، دل به دریا زده و شعار مرگ بر امریکا مرگ بر اسرائیل و مرگ بر ضد ولایت فقیه را سر دادم و بقیه هم به تاسی از این شعار، یک صدا تکرار کردند.

, مرگ بر امریکا مرگ بر اسرائیل و مرگ بر ضد ولایت فقیه,

, ,


ـ اولین شعار خود را به صورت رسمی کجا سر دادید؟ راهپیمایی روز قدس سال 79 اولین سال شعارگویی ام بود.

,
, ـ اولین شعار خود را به صورت رسمی کجا سر دادید؟ , ـ اولین شعار خود را به صورت رسمی کجا سر دادید؟ ,


ـ حس و حال در اولین حضور رسمی شما چطور بود؟ وقتی از بلندی جمعیت را دیدم، استرس زیادی مرا در برگرفت و از خدا کمک خواستم. البته حضور آقای محمدرضا علمشاهی به عنوان

,
, ـ حس و حال در اولین حضور رسمی شما چطور بود؟ , ـ حس و حال در اولین حضور رسمی شما چطور بود؟ ,

پیشکسوت شعارگویی در علی آباد برایم قوت قلبی بود.

,

, ,


ـ اولین شعار شما چه بود؟ اولین شعار را مرگ بر امریکا و مرگ بر ضد ولایت فقیه سر دادم.

,
, ـ اولین شعار شما چه بود؟ , ـ اولین شعار شما چه بود؟ ,


ـ به نظر شما شعار چه تاثیری در پیشبرد اهداف دارد؟ شعارها مقدمه نزدیکی به اهداف است و در اسلام و قرآن هم به موضوع شعائر اسلامی اشاره شده است. شعار یک ریتم، آهنگ، شور، هیجان و خط دهی برای یکی شدن است.

,
, ـ به نظر شما شعار چه تاثیری در پیشبرد اهداف دارد؟ , ـ به نظر شما شعار چه تاثیری در پیشبرد اهداف دارد؟ ,


ـ شعارهایمان از ابتدای انقلاب تا کنون چه اندازه به واقعیت نزدیک شده است؟ به تناسب زمان می بینیم ماهیت بسیاری از شعارها امروز  برایمان روشن می شود.

,
, ـ شعارهایمان از ابتدای انقلاب تا کنون چه اندازه به واقعیت نزدیک شده است؟ , ـ شعارهایمان از ابتدای انقلاب تا کنون چه اندازه به واقعیت نزدیک شده است؟ ,


مثلا وقتی امام می فرمودند: امریکا ام الفساد، امریکا شیطان بزرگ و دشمن ایران است، امروز جهان به همین نتیجه رسیده است چرا که از ورود به حریم خصوصی افراد، جاسوسی از تلفن های شخصی و ... نفرت مردم جهان را نیز  نسبت به امریکا  بیشتر کرده است.

,
,

, ,


ـ شنیده ایم عده ای به دنبال این بودند تا دامنه شعارهای شما را محدود کنند؟ و شعار مرگ برامریکا را حذف کنند؟ اتفاقا از چند هفته گذشته آماده ایم تا شعار مرگ بر امریکای را امسال به همراه  مردم کشور با شور،هیجان وقدرت بیشتری فریاد بزنیم.

,
, ـ شنیده ایم عده ای به دنبال این بودند تا دامنه شعارهای شما را محدود کنند؟ و شعار مرگ برامریکا را حذف کنند؟ , ـ شنیده ایم عده ای به دنبال این بودند تا دامنه شعارهای شما را محدود کنند؟ و شعار مرگ برامریکا را حذف کنند؟ ,

اکبرزاده بهترین راهپیمایی را راهپیمایی 22 بهمن سال 91 با توجه به شرایط خاص سیاسی و اقتصادی دانسته و می افزاید: هرچه دشمن برای خالی شدن صحنه بیشتر تبلیغ می کند، مردم ایران حضور پررنگ تری می یابند.

,


ـ آیا شده شب قبل از راهپیمایی احتمال عدم حضور مردم در راهپیمایی را بدهید؟ خیر- هرگز نشده. همیشه یقین دارم که مردم در پاسخ به ندای ولی امرشان گوش می دهند، همانطور که مرگ بر امریکا جهانی شد.

,
, ـ آیا شده شب قبل از راهپیمایی احتمال عدم حضور مردم در راهپیمایی را بدهید؟ , ـ آیا شده شب قبل از راهپیمایی احتمال عدم حضور مردم در راهپیمایی را بدهید؟ ,


ـ تا به حال صدای خود را شنیده اید؟آیا شده که دیگرا به شما بگویند به اصطلاح صدایتان خوش نیست؟  (باخنده) بله شنیده ام- مداحی، روضه خوانی و سرودخوانی ام چنگی به دل نمی زند، اما می گویند دکلمه و شعارگویی ام بسیار گیرا است.

,
, ـ تا به حال صدای خود را شنیده اید؟آیا شده که دیگرا به شما بگویند به اصطلاح صدایتان خوش نیست؟ , ـ تا به حال صدای خود را شنیده اید؟آیا شده که دیگرا به شما بگویند به اصطلاح صدایتان خوش نیست؟ ,

باتوجه به مناسبت ها و نوع متن، گاهی در دکلمه هایم حزن و اندوه و گاهی هم شور و هیجان وجود دارد.

,


گاهی خودم نیز با خواندن متن هایم در اجرا دچار بغض می شوم که سعی می کنم حالت خود را کنترل کند.

,
,


ـ جالب ترین حواشی برگزاری این مراسمات چه بوده است؟ گاهی در برنامه ها و راهپیمایی ها دوستانی که با هم صمیمی هستیم، سعی می کنند مرا به خنده در آورده و اداهایی در می آورند که سعی می کنم خودم را کنترل کنم.(می خندد)

,
, ـ جالب ترین حواشی برگزاری این مراسمات چه بوده است؟ , ـ جالب ترین حواشی برگزاری این مراسمات چه بوده است؟ ,

, ,


یک بار هم سیستم صوتی به مدت 15 دقیقه قطع شده بود که با همکاری مردم توانستیم فضا را حفظ و هم صدایی در شعارگویی را ادامه دهیم.

,
,


ـ سخن پایانی شما برای مردم چیست؟

,
, ـ سخن پایانی شما برای مردم چیست؟, ـ سخن پایانی شما برای مردم چیست؟,


مردم هوشیار باشید که حفظ انقلاب اسلامی با این بهای سنگین تنها به بصیرت و ولایتمداری شما بستگی دارد.

,
,


محل مصاحبه را ترک می کنیم و منتظر می مانیم تا فردا (13 آبان) صدای وزیرمان را در صحنه بشنویم.

,
, محل مصاحبه را ترک می کنیم و منتظر می مانیم تا فردا (13 آبان) صدای وزیرمان را در صحنه بشنویم.,

انتهای پیام/ص

, انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه