رییس دانشگاه کردستان

توسعه کشور به تلاش جامعه دانشگاهی وابسته است

توسعه کشور به تلاش جامعه دانشگاهی وابسته است
رییس دانشگاه کردستان گفت: توسعه کشور به تلاش جامعه دانشگاهی وابسته است پس لازم است از جنبه فکری و علمی برنامه ریزی دقیقی برای دانشگاه داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار کُرددانش؛ در دیدار کمیته دانشگاهی ستاد دهه فجر با نماینده ولی فقیه در استان کردستان ضمن گرامیداشت دهه فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر دو ویژگی اسلامی و رهبری استثنایی امام خمینی (ره) گفتمان جدیدی را بوجود آورد که به برکت همین انقلاب امروز کشور از جایگاه خاصی در دنیا برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش, کُرددانش,

وی گفت: ما برای به ثمر نشستن این انقلاب هزینه های زیادی از فداکاری و رشادت و ایثار گرفته تا نثار خون و جان داده ایم و امروز مجموعه دانشگاهی برای ادامه و حفظ این انقلاب, باید در جهت رشد و توسعه علمی کشور تلاش کند.

,

اخلاقیان افزود: مجموعه دانشگاهی باید با تکیه بر توان علمی, فنی و فکری توسعه و پیشرفت کشور را تضمین کنند.

,

وی تصریح کرد: اگر سابقه 25 ساله دانشگاه کردستان را با دانشگاه های مطرح دنیا که بیش از 500 سال قدمت دارند مقایسه کنیم متوجه می شویم که بحث علمی در کردستان عمر کوتاهی را گذرانده که آن هم به برکت انقلاب اسلامی بوده پس باید در این حوزه تلاش بیشتری صورت گیرد.

,

رییس دانشگاه کردستان ادامه داد: با توجه به اینکه دانشگاهیان نقش ویژه ای در دوران انقلاب داشته اند لازم است ارزش های اسلامی و انقلابی در نسل جوان بخوبی تبیین شود و شهدا و رزمندگان را به عنوان الگو به جوانان معرفی کنیم.

,

وی تاکید کرد: دانشگاه کردستان هم به سهم خود برای توسعه و حل مسائل اساسی استان تلاش میکند.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه