فرماندار ورامین گفت:
شش پروژه عمرانی در ورامین به بهره برداری رسید
در این مراسم پروژه های واحد تولیدی قارچ، ساختمان دهیاری و بوستان محله ای روستای حصار حسن بیک، ساختمان دهیاری و بوستای محله ای روستای دمز آباد و ساختمان دهیاری روستای آبباریک افتتاح گردید و مورد بهره برداری قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورامین ما، محسن خوانساری فرماندار ورامین در این مراسم گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر ۴۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر۵۱۲ میلیارد و ۶۶۱ میلیون ریال در سطح شهر وروستاهای شهرستان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت که افتتاح این پروژه ها نقش مهمی در پیشرفت شهرستان خواهد داشت .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,محسن خوانساری گفت: از این تعداد پروژه عمرانی ، شش طرح و پروژه عمرانی ، خدماتی و تولیدی امروز به بهره برداری رسیده که مجتمع تولید قارچ از مهمترین این طرح ها می باشد که این پروژه در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ متر مربع با ظرفیت تولید ۳۰۰تن قارچ در سال با هزینه ۷ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال احداث شده که برای ۲۵ نفر به طور مستقیم شغل تولید کرده است.
,وی افزود : احداث دهیاری و بوستان محله ای روستا حصار حسن بیک با اعتبار یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال ، دهیاری و بوستان محله ای روستای دمز آباد با اعتبار یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال و ساختمان دهیاری با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از دیگر طرح های است که امروز به بهره برداری رسید و مسیر خدمت به روستائیان را هموار ساخت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه