نماینده مردم زاهدان در مجلس :

تیم مذاکره کننده باید به یک توافق خوب برسد

تیم مذاکره کننده باید به یک توافق خوب برسد
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: تیم مذاکره کننده باید به توافق خوب برسند تا دستاوردهای کشور در این سالها هدر نرود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ناصر کاشانی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن زاهدان در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه اظهار داشت : مردم هر سال با شکوه در راهپیمایی 22 بهمن حضور داشته اند اما امسال با توجه به اهانت روزنامه فرانسوی به پیامبر اکرم (ص) و همچنین در پیش داشتن مذاکرات مردم با شکوه بیشتری در صحنه حضور پیدا کردند تا بار دیگر به دشمنان اسلام نشان دهند همراه در صحنه حضور دارند و تحریم ها و تهدیدات آنها راه به جایی ندارد.

وی گفت : مردم با حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن به تیم مذاکره کننده این امیدواری را دادند که حامی آنها هستند و تیم مذاکره کننده هم باید به یک توافق خوب که به نفع کشور باشد دست یابند تا دستاوردهای بزرگ کشور در این سالها به هدر نرود.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه